Nem mindennapi lehetőség a bulinegyed és a belváros határán

Van a pesti belvárosnak egy olyan része, ami sok szempontból vonzó környék. Legyen szó saját otthonunk megtalálásáról, rövid- vagy hosszú távú lakáskiadásról, mindenképpen érdemes szétnézni a VII. kerületben. Itt – a történelmi belváros és a bulinegyed határán – találtunk egy gyönyörű lakást, kilátással a Budai hegységre és a Dohány utcai zsinagógára.

A VII. kerület belsőbb részei, főként a Király utca és a Rákóczi út közé eső rész, az Erzsébet körúttal bezárólag, Budapest egyik legnépszerűbb városnegyede ma már. Nem is csoda, hiszen ez a tágabban vett belváros közepe. Itt a számtalan szórakozóhely és különleges hangulatú vendéglátóhely sokakat vonz. Innen pedig csak pár lépés a történelmi belváros, ahol ugyancsak lépten-nyomon szebbnél-szebb épületeket találunk.

A fentiek okán a környéken található lakások iránti kereslet is évről évre nő, sokan szeretnének errefelé lakást bérelni, de a külföldi turisták körében is ez az elsődleges célpont. Tehát, ami a rövid távú lakáskiadást illeti, az Airbnb-zésben utazó befektetők kedvelt terepe is ez.

A Síp utca és a Wesselényi utca sarkán, ahol egymást érik a gyönyörű, történelmi jelentőségű házak, találtunk egy nagyszerű lehetőséget. Egy Zsolnay kerámiákkal díszített, szecessziós épület legfelső emeleti saroklakása, két erkéllyel rendelkezik, ahonnan megcsodálhatjuk Európa legnagyobb zsinagógáját és a budai hegyeket egyaránt.

Az ingatlan ráadásképp teljes körű felújításon is átesett, melynek keretében nem csak esztétikai szempontból újult meg. A felújítás során többek között új külső nyílászárókat, új redőnyöket és új fűtőrendszert is beépítettek. A 82 négyzetméteres lakásban jelenleg egy tágas étkezős, amerikai konyhás klímás nappali, 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, valamint mosókonyha található. Emellett főzőlappal, sütővel felszerelt konyhabútor is van a lakásban.

Tökéletes választás egy ilyen otthon azok számára, akik különleges, igényes kialakítású belvárosi “hajlékot” keresnek, vagy azoknak, akik akár rövid, akár hosszútávon jól kiadható lakásba fektetnének.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mutatjuk, mit küld fegyverek helyett Ukrajnába az Orbán-kormány

Mutatjuk, mit küld fegyverek helyett Ukrajnába az Orbán-kormány

A legfrissebb Magyar Közlönyben jelent meg az erről szóló kormányhatározat.

Siker: van pénz Budapest számláján

Siker: van pénz Budapest számláján

A túlélőprogram sikeres volt, a fővárosi önkormányzat számlája pozitívba lendült át és azon jelenleg 39,7 milliárd forint van.

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Az összkép egyáltalán nem támasztja alá a rózsaszínű kormányzati kommunikációt.

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

© 2023 (v2.202102)