Nem mindennapi lehetőség a bulinegyed és a belváros határán

Van a pesti belvárosnak egy olyan része, ami sok szempontból vonzó környék. Legyen szó saját otthonunk megtalálásáról, rövid- vagy hosszú távú lakáskiadásról, mindenképpen érdemes szétnézni a VII. kerületben. Itt – a történelmi belváros és a bulinegyed határán – találtunk egy gyönyörű lakást, kilátással a Budai hegységre és a Dohány utcai zsinagógára.

A VII. kerület belsőbb részei, főként a Király utca és a Rákóczi út közé eső rész, az Erzsébet körúttal bezárólag, Budapest egyik legnépszerűbb városnegyede ma már. Nem is csoda, hiszen ez a tágabban vett belváros közepe. Itt a számtalan szórakozóhely és különleges hangulatú vendéglátóhely sokakat vonz. Innen pedig csak pár lépés a történelmi belváros, ahol ugyancsak lépten-nyomon szebbnél-szebb épületeket találunk.

A fentiek okán a környéken található lakások iránti kereslet is évről évre nő, sokan szeretnének errefelé lakást bérelni, de a külföldi turisták körében is ez az elsődleges célpont. Tehát, ami a rövid távú lakáskiadást illeti, az Airbnb-zésben utazó befektetők kedvelt terepe is ez.

A Síp utca és a Wesselényi utca sarkán, ahol egymást érik a gyönyörű, történelmi jelentőségű házak, találtunk egy nagyszerű lehetőséget. Egy Zsolnay kerámiákkal díszített, szecessziós épület legfelső emeleti saroklakása, két erkéllyel rendelkezik, ahonnan megcsodálhatjuk Európa legnagyobb zsinagógáját és a budai hegyeket egyaránt.

Az ingatlan ráadásképp teljes körű felújításon is átesett, melynek keretében nem csak esztétikai szempontból újult meg. A felújítás során többek között új külső nyílászárókat, új redőnyöket és új fűtőrendszert is beépítettek. A 82 négyzetméteres lakásban jelenleg egy tágas étkezős, amerikai konyhás klímás nappali, 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, valamint mosókonyha található. Emellett főzőlappal, sütővel felszerelt konyhabútor is van a lakásban.

Tökéletes választás egy ilyen otthon azok számára, akik különleges, igényes kialakítású belvárosi “hajlékot” keresnek, vagy azoknak, akik akár rövid, akár hosszútávon jól kiadható lakásba fektetnének.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Volna egy lehetőség Putyin meggyengítésére egy szakértő szerint.

Megjöttek a napelemek, lendületet kapnak a konzervek

Megjöttek a napelemek, lendületet kapnak a konzervek

Jelentős beruházás hajtott végre a nyírmeggyesi Parment Kft. 

© 2024 (v2.202102)