Zugló, Angyalföld és Balaton – erre találtuk a hét legszebb lakóparkjait

Időről időre körülnézünk a gyönyörű, modern, frissen épülő lakóparkok közt. Ezúttal Zuglóban, Angyalföldön és a Balaton közelében találtunk különösen szépeket.

Szerencsére manapság rengeteg lakás épül, óriási a választék mind Budapesten, mind a Balaton partján. Ebből a hatalmas felhozatalból válogattuk most ki a legjobbnak tűnő ajánlatokat. Ezekből egy csokorra valót nyújtunk most át. De előbb jöjjenek a fővárosi lakóparkok, majd utána a Balaton.

Itt van mindjárt Zugló. A XIV. kerület zöldövezeti környezetében épül a Paskal Garden, ahol a közelben több lehetősége is lesz a lakóknak a szabadidő egészséges eltöltésére. A kivitelező legfontosabb szempontjai a mai építészeti trendeknek való megfelelés és a fenntarthatóság, ezért a design mellett a legkorszerűbb anyagokat és épületgépészeti rendszereket alkalmazzák.

Az elegáns Paskal Garden kínálatában mindenki megtalálhatja a számára megfelelő otthont: a lakáskínálatban 2, 3 és négyszobás lakások közül válogathatunk.

A legtöbb új építéssel bíró, manapság is igen közkedvelt XIII. kerület egyik legkeresettebb részén, a Madarász Viktor utca és a Szobor utca sarkán épül a Madarász 38 társasház. Innen a megújult 3-as metró Gyöngyösi utcai megállója mindössze 5 perc sétára található, ugyanakkor a lakók a csöndes kis utcák nyugalmát is élvezhetik. A lakóparkban összesen 5 épületet adnak át, melyekben praktikus kis lakást vagy akár exkluzív nagy teraszos penthouse jellegű apartmant is vásárolhatunk.

Angyalföldön épül az emberléptékű, mindössze 22 lakásos Kucsma 14 társasház, mely remek lehetőséget nyújt azoknak, akik efféle, kis lakásszámú társasházban keresnek minőségi új otthont. A Kucsma 14 kertvárosi hangulatú, élhető, modern, lakásokat kínál a belvároshoz közel, a 2 szobás lakástól az 5 szobás családi otthonig minden igényt kiszolgálva. És az árak is nagyon jók itt!

Szintén errefelé, a XIII. kerületben épülnek a Citizen Park lakásai. A lakópark különlegessége, hogy nem csupán egy társasházról van szó, hanem egy komplex élettérről, ahol többek között gyönyörű belső park és játszótér is megtalálható lesz. A 30 és 120 négyzetméter közötti lakások akár csok igénybevételével is megvásárolhatók.

Nézzünk kicsit távolabb is. A Balatonhoz közel, Hévízen is igényes új lakásokat vásárolhatunk, ráadásul ezekre már várni sem kell. A Lotus Residences kínálatában két hálószobás nagy teraszos lakást, duplaerkélyes lakást, valamint belső kétszintes penthouse jellegű lakást is választhatunk. Ha pedig befektetési célból vásárolnánk, bérbeadás menedzsment szolgáltatás könnyíti a dolgunkat.

Balatonföldváron, méghozzá a védett platánsorral szegélyezett Kvassay sétány közvetlen közelében épül 56 új építésű luxuslakás. A változatos alaprajzú 1,2, 3, 4 és 5 szobás lakások között megtalálhatják új otthonukat a nyugodt környezetet preferáló családok, és azok is, akik az ingatlanvásárlással magas hozamot biztosító befektetést keresnek.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy bejelentés: jó hírt kapott a volt katások egy része

Nagy bejelentés: jó hírt kapott a volt katások egy része

A fizetendő ekho mértéke csökken, a katás cégek pedig fellélegezhetnek, eltörölték a könyvvizsgálati kötelezettségüket.

Üzent a Mol a magyaroknak: így jut majd mindenkinek elegendő üzemanyag

Üzent a Mol a magyaroknak: így jut majd mindenkinek elegendő üzemanyag

A jelenlegi üzemanyagpiaci helyzetben felelős fogyasztói magatartásra van szükség ahhoz, hogy mindenkinek jusson elegendő üzemanyag.

Valami hatalmasat robbant egy orosz légibázison - az ukránok új páncélozott járműveket kaptak

Valami hatalmasat robbant egy orosz légibázison - az ukránok új páncélozott járműveket kaptak

Ezek voltak az elmúlt órák legjelentősebb eseményei az orosz-ukrán háborúból.

Atombombát dobtak Magyarországra a kormány orosz barátai?

Atombombát dobtak Magyarországra a kormány orosz barátai?

A magyar gazdaságra ledobták az atombombát, ám a támadás nem Brüsszelből, hanem Moszkvából érkezett, azok részéről, akiket a külügyminiszter az Ukrajna elleni inváziót követően is a barátjának mondott.

© 2022 (v2.202102)