Zala: sorház Egerszegen, igényeseknek, jó áron

Zala megye jellegzetes erdőkkel borított lankái sokak számára egyenesen a legszebb vidéket jelentik. Zalaegerszeg, a helyieknek csak “Egerszeg”, a megye egyik nagyvárosa pedig számtalan lehetőséget kínál az itt élőknek. Innen hoztunk most egy nagyszerű lehetőséget azoknak, akik errefelé keresnek nívós családi otthont, jó áron.

A város országszerte híres vízi- és élményparkja, hangulatos terei, vagy a környéken található szebbnél-szebb túraútvonalak népszerű célpontjai az ország sok szegletéből idelátogatóknak. A városban járva például érdemes egy sétát tenni a Jánkahegyre.

A szőlőkertekkel tarkított hegy felé vezető úton elmerülhetünk a zalai táj szépségeiben, felérve pedig csodálatos kilátás tárul elénk a városra a pár éve épült közel 10 méteres kilátóból.  Ettől a csodálatos panorámájú hegyre vezető úttól nem messze találtunk most egy nagyszerű lehetőséget annak, aki Zalában keres családi otthont!

További képekért, kattints a fotóra!

Itt a kellemes kertvárosban találtuk az alábbi sorház jellegű ingatlant. A 170 nm-es lakótér három szintre tagolódik, amelyhez legalul garázsszint tartozik, mely egy mosókonyhából, egy tárolóhelyiségből, illetve egy garázsból áll. A földszinten egy tágas nappali található gyönyörű cserépkályhával, valamint előtér, konyha és fürdőszoba is megtalálható ezen a szinten. Az emeleten három szobát, illetve egy előszobát találunk. A lakás tetőterét is beépítették, itt egy nagy szobát, fürdőszobát és konyhát alakítottak ki.

További képekért, kattints a fotóra!

A földszinten és az emeleten egy-egy tágas erkély várja a lakókat.  Továbbá két kert is tartozik a lakáshoz egy előkert, illetve egy hátsókert biztosít kellemes zöld környezetet az itt lakók számára.

A csendes környéken elhelyezkedő lakás csupán 1 percre található a buszmegállótól, ami remek közlekedési lehetőséget biztosít. A közelben kisboltok, óvoda, iskola és játszóterek is megtalálhatóak, így nem csak az ingatlan tágas kialakítása, hanem a család barát környezet okán is jó választás kisgyermekeseknek, illetve mindazoknak, akik kellemes környezetben keresnek tágas, megfizethető otthont.

 

A cikk az ingatlan tulajdonosának támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)