Zala: sorház Egerszegen, igényeseknek, jó áron

Zala megye jellegzetes erdőkkel borított lankái sokak számára egyenesen a legszebb vidéket jelentik. Zalaegerszeg, a helyieknek csak “Egerszeg”, a megye egyik nagyvárosa pedig számtalan lehetőséget kínál az itt élőknek. Innen hoztunk most egy nagyszerű lehetőséget azoknak, akik errefelé keresnek nívós családi otthont, jó áron.

A város országszerte híres vízi- és élményparkja, hangulatos terei, vagy a környéken található szebbnél-szebb túraútvonalak népszerű célpontjai az ország sok szegletéből idelátogatóknak. A városban járva például érdemes egy sétát tenni a Jánkahegyre.

A szőlőkertekkel tarkított hegy felé vezető úton elmerülhetünk a zalai táj szépségeiben, felérve pedig csodálatos kilátás tárul elénk a városra a pár éve épült közel 10 méteres kilátóból.  Ettől a csodálatos panorámájú hegyre vezető úttól nem messze találtunk most egy nagyszerű lehetőséget annak, aki Zalában keres családi otthont!

További képekért, kattints a fotóra!

Itt a kellemes kertvárosban találtuk az alábbi sorház jellegű ingatlant. A 170 nm-es lakótér három szintre tagolódik, amelyhez legalul garázsszint tartozik, mely egy mosókonyhából, egy tárolóhelyiségből, illetve egy garázsból áll. A földszinten egy tágas nappali található gyönyörű cserépkályhával, valamint előtér, konyha és fürdőszoba is megtalálható ezen a szinten. Az emeleten három szobát, illetve egy előszobát találunk. A lakás tetőterét is beépítették, itt egy nagy szobát, fürdőszobát és konyhát alakítottak ki.

További képekért, kattints a fotóra!

A földszinten és az emeleten egy-egy tágas erkély várja a lakókat.  Továbbá két kert is tartozik a lakáshoz egy előkert, illetve egy hátsókert biztosít kellemes zöld környezetet az itt lakók számára.

A csendes környéken elhelyezkedő lakás csupán 1 percre található a buszmegállótól, ami remek közlekedési lehetőséget biztosít. A közelben kisboltok, óvoda, iskola és játszóterek is megtalálhatóak, így nem csak az ingatlan tágas kialakítása, hanem a család barát környezet okán is jó választás kisgyermekeseknek, illetve mindazoknak, akik kellemes környezetben keresnek tágas, megfizethető otthont.

 

A cikk az ingatlan tulajdonosának támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Novák Katalin döntött: visszavonta a magyar állampolgárságot

Novák Katalin döntött: visszavonta a magyar állampolgárságot

A köztársasági elnöki határozatok a legfrissebb Magyar Közlönyben jelentek meg.

Tovább küzd a forintunk, nem bír talpra állni

Tovább küzd a forintunk, nem bír talpra állni

Alig változott a forint árfolyama az előző délutáni jegyzéséhez képest péntek reggelre a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.

Mutatjuk, mit küld fegyverek helyett Ukrajnába az Orbán-kormány

Mutatjuk, mit küld fegyverek helyett Ukrajnába az Orbán-kormány

A legfrissebb Magyar Közlönyben jelent meg az erről szóló kormányhatározat.

Siker: van pénz Budapest számláján

Siker: van pénz Budapest számláján

A túlélőprogram sikeres volt, a fővárosi önkormányzat számlája pozitívba lendült át és azon jelenleg 39,7 milliárd forint van.

© 2023 (v2.202102)