Lakj a Corvin Negyedtől nem messze, közel mindenhez!

Egyre többen szeretnének a város szívében, vagy legalábbis ahhoz közel egy szép, új lakást maguknak. Csakhogy manapság hajmeresztően drágák az V., a VI., de még a VII. kerületben lévő új lakások is. Ennek megfelelően most ellátogattunk a VIII. kerület teljesen megújuló területére, annak is az egyik legjobban megközelíthető részére, a Corvin Negyedtől nem messze.

Errefelé, a Baross utcában, a Corvin Negyedtől sem messze találtunk rá egy újonnan épülő társasházra. A 9-es busz és a 83-as troli megállójától pár lépésre, azaz a körúttól mindössze 5-10 percre épül, a 106-os szám alatt a Baross Társasház. Ide azonban nem csak a Corvin Negyed, de a Kálvin tér is igen közel van. A belső lokáció továbbá azért is kiemelendő, mert mind a 3-as, mind a 4-es metróvonalak megállói (Klinikák, illetve a II. János Pál pápa tér) akár 10 perc körüli sétával elérhetők.

Ráadásul tucatnyi egyetem van sétatávolságra, vagy pár megállónyira innen: egyebek közt a Semmelweis Egyetem, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a Corvinus, az ELTE Bölcsészkara, vagy a BME hatalmas lágymányosi épületei.

Ezen felül kidfejezetten közel vannak olyan hatalmas irodaházak (például a Corvin Negyed hátsó traktusában épült Nokia Solutions), így a lakáskiadás szempontjából, vagy fiataloknak, pályakezdőknek keresve sem lehetne jobb helyet találni az életkezdéshez.

Nem mellékes, hogy a közeli Corvin sétányon éttermek, fitnesz terem, bevásárlóközpont és mozi is van. És természetesen fontos a biztonság is: a VIII. kerületben épült ki – és folyamatosan bővül – az ország legnagyobb és legmodernebb térfigyelő kamerahálózata. Tehát a ház közvetlen közelében is számos kamera vigyázza a lakók biztonságát.

A Baross Társasházban egyébként 44 darab, igen változatos alaprajzú lakás van, a földszinten nincsenek lakások, de az első emeletiekhez saját kertrész tartozik. Ugyanakkor minden lakó számára elérhető lesz a parkosított, igényes belső kert.

E mellett tároló és gépkocsi beálló is vásárolható a lakásokhoz. Az 1, 2, 3 és 4 szobás lakások között minden korosztály megtalálhatja új otthonát. Így az első lakásukat kereső fiatalok, a rengeteg oktatási intézmény közelségét keresők, illetve azok is, akik magas hozamot biztosító befektetést szeretnének.

Akinek fontos a rezsi – és kinek nem az? –, annak lényeges, hogy modern hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszerrel, valamint igényes gépészettel felszereltek a Baross Társasház lakásai, így azok fenntartási költségei is igen kedvezőek lesznek.

 

A cikk megjelenését a társasház értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Csapást mérhetnek a TikTokra

Csapást mérhetnek a TikTokra

Olyan függőséget okozhat az alkalmazás, mint a cigaretta.

Penny vs. Lidl vs. Aldi: szintet lép a budapesti verseny

Penny vs. Lidl vs. Aldi: szintet lép a budapesti verseny

Új üzletet nyitott a Penny a Nyugatinál.

© 2024 (v2.202102)