Költözz a belváros, tucatnyi egyetem és sok park közelébe!

A Középső-Ferencváros szívében lakni nem csak azért remek érzés, mert pár lépésre van Budapest nyüzsgő forgataga vagy épp a modern Corvin Negyed, valamint a BME, a Közgáz, az ELTE, az Orvosi, és még fél tucatnyi egyetem. Hanem azért, mert ennek ellenére nem forgalmas, nem zajos és hatalmas zöldfelületek is vannak a közelben; sőt, a Dunapart sincsen messze.

A fentieken felül villamosok és a 3-as metró is közel van, de persze a fiatalok akár be is sétálhatnak a bulinegyedhez vagy a folyópartra, esetleg a közeli Lurdy Házba egy mozira, vagy vásárolni.

Errefelé néztünk most szét, milyen új lakások csábítanak. Egy erre dolgozó beruházó eddig például már nem kevesebb, mint tíz ökoházat adott át. A most sorra kerülő projektjük épp a fent részletezett helyszínen, a Középső-Ferencváros megújult környezetében épül.

A Sobieski János utcában épülő társasház egyik előnye, hogy az említett igen kiváló közlekedési feltételek mellett épül, mégis sok erre a park (lásd lentebb a madártálati képet is, háttérben a Haller Parkkal). A környéken a gyermekeket játszóterek, a sportos életet élőket pedig hatalmas parkok – például az Orczy Kert, a Kerekerdő Park, és az említett Haller Park – várják, mások pedig számos étterem és más kikapcsolódási lehetőség közül választhatnak.

Aki pedig errefelé keresgél új otthon után, annak érdemes mielőbb lecsapni itt egyre, hiszen idén még kedvezményesen juthat hozzá akár a Sobieski Társasház egyik környezetkímélő és energiatakarékos lakásához is.

A Sobieski Ökoház modern, környezet- és egészségkímélő megoldásokkal épül. A társasház lakásaiban a fűtés-hűtés, valamint használati melegvíz ellátás is geotermikus energiával történik, ennek köszönhetően pedig jelentős energiát és pénzt takaríthatnak meg a lakók.

Az Ökoházak másik kiemelkedő előnye, hogy nem csak környezetünket, hanem egészségünket is óvják. A lakásokban kialakított geotermikus rendszer ugyanis teljesen kiküszöböli a porhoz köthető allergéneket, elkerülve ezzel az allergiás megbetegedéseket.

A Sobieski János utcai társasházban 75 különböző méretű lakásból választhatnak a vásárlók, valamint pinceszinti és földszinti teremgarázsbeállókat is kínál a beruházó az autóval rendelkező lakosok számára.

A Sobieski Ökoház mindezek alapján kitűnő választás mindazoknak, akiknek fontos, hogy energiatakarékos és környezetkímélő módon éljék városi mindennapjaikat, illetve azoknak is, akik modern, igényes lakást keresnek befektetés céljából. Érdemes azt is szem előtt tartani, hogy ilyen adottságokkal rendelkező lakásokat idén még kedvezményesen lehet megvásárolni, a közelgő ÁFA változás előtt.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Egy lakás bérbeadása már nem biztos, hogy versenyképes a tíz éves fix állampapír 7,5 százalékos forinthozamával, ráadásul az ingatlanok ára is csökkenhet.

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Szeverodonyeckben az ukránok szerint komoly harcok folynak, Putyin nyugati államfőkkel tárgyalt.

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Nem tartják jogszerűnek a benzinturizmus ilyen jellegű megfékezését. 

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Erről a témáról, pályázatokról és több kutatás eredményéről esett szó a VIMOSZ legutóbbi konferenciáján.

© 2022 (v2.202102)