Metróhoz, bevásárlóközpontokhoz közel, mégis olcsón!

Egyszobás budapesti új lakás 29 millióért? Szép környezetben? Egy tóhoz és a metróhoz közel, és csak 5-10 percre a Kőbánya-Kispest vasútállomástól, és sétatávolságra több bevásárlóközponttól? Mindez így együtt. Lehetséges, igen, ráadásul már idén decemberben elkészül. Mutatjuk mire bukkantunk.

Dél-Pest messze legjobban fejlődő környéke volt az elmúlt években Kőbánya Újhegy városrésze. Az itteni parkos, kellemes lakótelep házait sorra szigetelték és újították fel nemrég. Sőt, a meghitt, Mély-tó környéki park közelében már sok új társasház is épült, sőt egy nagy bevásárlóközpont is kinőtt a földből, valamint a két nagyvállalat, a Bosch és a Richter is látványosan bővíti területeit a közelben. Ezen felül a 3-as metró Kőbánya-Kispest végállomása is közel van ide, amely nem csak átépült, hanem igen hatalmas bevásárlóközpont, a Köki-Terminál is itt épült fel, egészen közel a metróhoz.

Nem is csoda, hogy egyre többen költöznek ide. Mi most éppen erre, Kőbánya kedvelt részén, az Újhegyi úton, a Mély-tó közvetlen közelében vásárolhatunk új építésű lakásokat. Errefelé nem csak a nyugodt zöld környezetet élvezhetjük, hanem az említett jó közlekedési kapcsolatok és bevásárlási lehetőségek nyújtotta előnyöket egyaránt. Egy szobás lakást pedig már 29 millió forintért is kaphatunk itt!

A Mélytó Lakópark csupán 5-10 percre található a Kőbánya-Kispesti 3-as metrótól és az ottani nagy vasúti megállótól, de innen tömegközlekedéssel az Örs Vezér tere is bő negyed óra alatt elérhető. Itt az autóval közlekedők is előnyös helyzetben vannak, hiszen a Gyömrői gyorsforgalmi út, a Ferihegyi út, illetve az M0-ás és az M5-ös autóút is mindössze 10 perc alatt megközelíthető.

A mindennapok teendőihez azonban nem kell utaznia az itt lakóknak, errefelé bolt, posta és bank is megtalálható, valamint az emlegetett közeli Köki Terminál is számtalan lehetőséget nyújt, legyen szó akár egy nagybevásárlásról vagy egy esti moziról! A gyermekes családok számára nem csak a kellemes családias hangulat miatt jó választás a társasház, hanem azért is mert a közelben bölcsőde, óvoda és iskola is megtalálható.

A lakópark kínálatában bárki otthonra lelhet, az 5 szintes épületben többféle lakástípus megtalálható. Választhatunk akár egy szobás garzonlakást, de hatalmas terasszal rendelkező 5 szobás családi otthont is.

A Mélytó Társasház számtalan előnyét figyelembe véve, tökéletes választás kisgyermekes családoknak, fiataloknak, első lakást kereső pároknak és mindazoknak, akik jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkező (Köki Terminál a lentebbi képen), kellemes nyugodt helyen keresnek új otthont több éves várakozás nélkül.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta. 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Egy lakás bérbeadása már nem biztos, hogy versenyképes a tíz éves fix állampapír 7,5 százalékos forinthozamával, ráadásul az ingatlanok ára is csökkenhet.

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Szeverodonyeckben az ukránok szerint komoly harcok folynak, Putyin nyugati államfőkkel tárgyalt.

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Nem tartják jogszerűnek a benzinturizmus ilyen jellegű megfékezését. 

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Erről a témáról, pályázatokról és több kutatás eredményéről esett szó a VIMOSZ legutóbbi konferenciáján.

© 2022 (v2.202102)