Dupla akció Angyalföldön!

Az igen nívós, XIII. kerületi Béke utca melletti zöldövezetben akad olyan társasház, amely nem csak az egyedi kedvezményeit, hanem most ajándék garázst ad egész novemberben egy Angyalföldön épülő ház új lakásai mellé. Ezek árszabása így a felújított használt lakások áraival is összemérhető lesz! Mutatjuk a részleteket.

Aki lakást keres Budapest egyik legmenőbb, legjobban fejlődő, új építésű, színvonalas társasházakkal teletűzdelt zöld környékén, Angyalföldön, a Béke utca mentén, az régóta nem volt ilyen kivételes helyzetben. Miért? Két dolog miatt: egyrészt idén még csak öt százalékos áfát kell fizessünk egy újonnan épülő lakásért, másrészt a kínálat eléggé bőséges, így a beruházók jobbnál jobb ajánlatokkal versenyeznek értünk, vásárlókért.

Lassan így már egy-egy prémium, szinte luxus szintű, kis lakásszámú új társasház lakásainak az ára összemérhető lesz a környék – talán kissé túlárazott – panellakásaival.

Nézzük is egy példát. A XIII. kerület Béke utcáról nyíló Kucsma utcában egyetlen beruházó épített be több telket, tehát bőven akad itt minőségi referencia.

A 14-es szám alatt épülő új házban (lásd fent) pedig sok lakás leköthető még. És jöjjön a jó hír: mint megtudtuk, november elsejétől 30 napon át nem csak az akár 16 százalékos árelőnyt zsebelhetjük be (mely az idei év vételár részlet befizetésének arányától függ), hanem az áfa-hajrá okán további kedvezményt, akár egy ajándék autóbeállót is kínál a beruházó!

Ez azt jelenti, hogy egy 50 négyzetméter körüli, két szobás, igen nívós, emeleti, erkélyes lakás annyiért érhető el, ami közel meg is egyezik egy-egy felújított panellakás és egy garázshely kínálati árával. Tegyük hozzá: a két épület minősége, értéke össze sem hasonlítható, ráadásul egy új lakásra egy fillért sem kell rákölteni, míg egy használt felújítására milliókat költhetünk és sok hónapnyi idegedkedés is mehet még rá…

Nézzük meg azért a Kucsma utcai társasházak lakásainak további előnyeit is: a legfontosabb, már említett tulajdonság, hogy itt nem egy „modern lakótelepről” van szó, kifejezetten kis lakásszámú projekt ez. A Kucsma 14 egy élhető, szerethető ház: mindössze 22 lakást tartalmaz és egy irodahelyiséget, azaz itt harmonikus viszonyt ápolhatnak egymással a lakók, kellemes kis közösséget alkotva ezzel.

Az is fontos, hogy olyan projektről van szó, amely egyáltalán nem előzmények nélküli: már az új szomszéd társasház, a Kucsma utca 12. szám alatt is kiváló referenciát jelent, mi több: a Kucsma utcában a beruházónak immár ez az ötödik társasháza lesz a 14-es szám alatt! Mert a 10-es, a 13-15-ös és a 11-es szám alatt is ugyanez a beruházó építette e csendes, zöld utcácska igényes társasházait. Azaz jól látható: a beruházó pontosan teljesíti vállalásait.

Az akció nem jelenti azt, hogy ne lenne nagy árnövekedés várható: mire 2020 végére elkészülnek a Kucsma 14 lakásai, addigra feltehetően jóval többet fognak érni, mint most!

Az áfa növekedése mellett a remek környék folyamatos felértékelődése miatt is!

Mert hát kitűnően megközelíthető nem csak autóval, de kötött pályás villamosokkal vagy buszokkal is. Az épülő társasháztól pár percre van a 12 és 14-es villamos megállója, valamint a 20, 30, 30A, 226, 230-as buszok megállói. Sétatávolságra, 8 percre van az Angyalföld vasútállomás is, ahonnan a Nyugati és az Esztergom közt – Óbuda érintésével – járó zónázó, elővárosi vonatok érhetőek el.

Ezen felül a környék infrastruktúrája kiemelkedő, hiszen pár száz méteren belül találhatóak óvodák, iskolák, játszóterek, bevásárlási és sportolási lehetőségek, mint például az Oxygén wellness; sőt az utca sarkán van a híres-neves Vanilin cukrászda is.

Lesz minden lakáshoz megvásárolható teremgarázs beálló (melyekhez tehát novemberben akár teljesen ingyenesen is hozzájuthatunk) és tároló. A lift pedig az összes szinten, egészen a parkolóktól a 4. emeletig fog járni. A földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolat jár, az emeleti lakásokhoz pedig erkély; sőt, a legfelsőbb szinten tetőterasz is lesz. A kellemes, modern lakások mérete 39 m2-től 126 m2-ig terjed, így változatos kínálatból lehet válogatni.
És a végére hagytuk a nagy durranást: a nagyobb, mondjuk a 126 négyzetméteres lakások esetén ráadásul akár több mint 16 millió forint is megspórolható a listaárból a novemberi dupla akcióval!

A cikk a lakások értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

A következő napokban legalább két főből álló mobil ellenőri csoportok jelenhetnek meg a magyar kórházakban.

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az Irán által Izrael ellen indított nagyszabású támadással kapcsolatosan az izraeli kommunikáció diadalittas volt, de ezzel a veszély nem múlt el.

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

Az első negyedévben megkötött teljes körű casco szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, ami 5,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

© 2024 (v2.202102)