Nívós, újszerű családi otthon Pestlőrincen

Szeretne Dél-Pest legelegánsabb lakónegyedében, Pestlőrincen, a Gloriett telepen, egy újszerű állapotú családi otthont? Mutatjuk, hogy milyen gyöngyszemet találtunk.

A Gloriett telep XVIII. kerületen, közelebbről Pestlőrincen, belüli nívója talán a legmagasabb, hiszen a lakónegyed eléggé későn, már a rendszerváltás után épült ki, így valóban a legelegánsabb négyemeletes környékek egyike. Nyoma sincsen erre a nagy tömbházaknak, vagy szalag-paneleknek.

Barátságos, tehetős környék ez, és még olyan otthonok is vannak erre, ahol belső játszóterek vannak, és sorházak is szegélyezik az elegáns domboldalt. Ráadásul nem csak boltok, bankok, nagy hipermarketek vannak a közelben, de jó óvoda is és iskola is van, közvetlenül sétatávolságban, mindjárt a kellemes telepen.

Persze akad itt hangulatos, hatalmas erdő, nagy ösvényekkel, ahová nem csak sétálni, hanem futni és biciklizni is mindig érdemes kimenni. Autóval pedig csak pár percre esik innen a Tesco, az Auchan, az IKEA és még vagy egy tucatnyi nagy bolt, áruház, valamint sok bank, két városközpont, három klasszikus piac.

A tömegközlekedés is jó, a Kőbánya-Kispesti metró- és vasútállomás, az ottani nagy pláza vagy épp a Határ úti csomópont és bevásárlóközpont sincsen túl messze.

Errefelé találtunk egy „utolsó szögig” felújított, egyedi fűtésű lakást, amely gyakorlatilag akár új építésűnek is lehet mondható, hiszen a ház is a kilencvenes években készült el, így a 82 négyzetméteres 2+2 félszobás otthon elrendezése is modern, korszerű.

A lakás pedig teljes körűen négy éve lett felújítva. Ekkor igen alapos műszaki felújítás is történt, így megvolt a víz- és villanyvezetékek cseréje, burkolatok cseréje, új konyha épült ki. A konyha és étkező összenyitásával egy kellemes méretű, immár étkezős konyhát nyertek. A konyhapult mérete kivételesen hosszú: 7 méteres, ami igen nagy felületet biztosít a konyhai munkához.

Az ablakok pedig egy éve lettek kicserélve, illetve két szobában is ki van építve a légkondicionáló. A második emeleti lakáshoz saját tároló tartozik a legalsó szinten.

Nem csak az egyedi fűtés lényeges, hanem az is, hogy alacsony, mindössze 12 ezer forintos a közös költség.A konyha és a mellette lévő félszoba reggel kapja a napfényt, a másik 3 szoba délnyugati tájolásának köszönhetően egész délután fényes.

További extrák a cirkó fűtés mellett a biztonsági acélkeretes bejárati ajtó, a szobákban parketta, 3 fázisú áram a lakásban. Fontos, hogy az épületnek a mellette lévő házakkal közös, bekerített udvara van, ahol a kisgyerekeseknek homokozó, csúszda lett kialakítva.

Az otthon ellátottsága – mint említettük – kitűnő, a telepen belül, sétatávolságra is sok az üzlet van: pár perc alatt Lidl, Aldi, Spar, DM, bank, cukrászda mind-mind elérhető.

A cikk az ingatlan értékesítőjének megbízásából készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

A kegyelmi botrányba belebukó köztársasági elnöknek így is jár ez-az.

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Beizzították a kampányt a kormánypártok, megvan az új jelszó is.

© 2024 (v2.202102)