Nívós, újszerű családi otthon Pestlőrincen

Szeretne Dél-Pest legelegánsabb lakónegyedében, Pestlőrincen, a Gloriett telepen, egy újszerű állapotú családi otthont? Mutatjuk, hogy milyen gyöngyszemet találtunk.

A Gloriett telep XVIII. kerületen, közelebbről Pestlőrincen, belüli nívója talán a legmagasabb, hiszen a lakónegyed eléggé későn, már a rendszerváltás után épült ki, így valóban a legelegánsabb négyemeletes környékek egyike. Nyoma sincsen erre a nagy tömbházaknak, vagy szalag-paneleknek.

Barátságos, tehetős környék ez, és még olyan otthonok is vannak erre, ahol belső játszóterek vannak, és sorházak is szegélyezik az elegáns domboldalt. Ráadásul nem csak boltok, bankok, nagy hipermarketek vannak a közelben, de jó óvoda is és iskola is van, közvetlenül sétatávolságban, mindjárt a kellemes telepen.

Persze akad itt hangulatos, hatalmas erdő, nagy ösvényekkel, ahová nem csak sétálni, hanem futni és biciklizni is mindig érdemes kimenni. Autóval pedig csak pár percre esik innen a Tesco, az Auchan, az IKEA és még vagy egy tucatnyi nagy bolt, áruház, valamint sok bank, két városközpont, három klasszikus piac.

A tömegközlekedés is jó, a Kőbánya-Kispesti metró- és vasútállomás, az ottani nagy pláza vagy épp a Határ úti csomópont és bevásárlóközpont sincsen túl messze.

Errefelé találtunk egy „utolsó szögig” felújított, egyedi fűtésű lakást, amely gyakorlatilag akár új építésűnek is lehet mondható, hiszen a ház is a kilencvenes években készült el, így a 82 négyzetméteres 2+2 félszobás otthon elrendezése is modern, korszerű.

A lakás pedig teljes körűen négy éve lett felújítva. Ekkor igen alapos műszaki felújítás is történt, így megvolt a víz- és villanyvezetékek cseréje, burkolatok cseréje, új konyha épült ki. A konyha és étkező összenyitásával egy kellemes méretű, immár étkezős konyhát nyertek. A konyhapult mérete kivételesen hosszú: 7 méteres, ami igen nagy felületet biztosít a konyhai munkához.

Az ablakok pedig egy éve lettek kicserélve, illetve két szobában is ki van építve a légkondicionáló. A második emeleti lakáshoz saját tároló tartozik a legalsó szinten.

Nem csak az egyedi fűtés lényeges, hanem az is, hogy alacsony, mindössze 12 ezer forintos a közös költség.A konyha és a mellette lévő félszoba reggel kapja a napfényt, a másik 3 szoba délnyugati tájolásának köszönhetően egész délután fényes.

További extrák a cirkó fűtés mellett a biztonsági acélkeretes bejárati ajtó, a szobákban parketta, 3 fázisú áram a lakásban. Fontos, hogy az épületnek a mellette lévő házakkal közös, bekerített udvara van, ahol a kisgyerekeseknek homokozó, csúszda lett kialakítva.

Az otthon ellátottsága – mint említettük – kitűnő, a telepen belül, sétatávolságra is sok az üzlet van: pár perc alatt Lidl, Aldi, Spar, DM, bank, cukrászda mind-mind elérhető.

A cikk az ingatlan értékesítőjének megbízásából készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Már vagy tíz éve téma, s mostanában megint erősödik a polémia a rovarokról, mint lehetséges jövőbeli élelmiszerről. Jegyzet

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Egy szakjogász szerint indokolatlan lenne a napokban felreppent szigorítás a jogosítványoknál.

© 2023 (v2.202102)