Modern élet az “Istenek hegyén”, mégis pár lépésre a bel-budai nyüzsgéstől

Elképesztően jó helyen, a bel-budai helyvidék egyik legelegánsabb részén szeretnél lakni? Mégsem akarsz a városba bumlizni, vagy épp a belső részeken élni, ahol nem lehet éjjel sem pihenni sokszor? Találtunk egy remek helyet ami már nyugalmas és zöld, mégis akár egy rövid sétával Bel-Dudán lehetünk.

A belváros közelsége és a hegyvidéki zöldövezet nyugalma. E két dolog mintha összeegyeztethetlen lenne, de valójában nem az, ha a budai hegyek lábánál nézünk szét. Innen a belső városrészek akár rövid sétával is elérhetők.

Ilyen például az Istenhegyi út alsó szakasza is, amely a Déli Pályaudvartól, a Széll Kálmán tértől vagy akár a Mammut bevásárlóközponttól is sétatávolságra van. A levegő, a miliő viszont már egy buszmegállónyira az Alkotás úttól is szinte vidékies. Egymás érik itt a luxusvillák, de nem könnyű errefelé újszerű vagy új lakásokat találni.

Nekünk viszont most sikerült, hiszen az Istenhegyi 14 lakásai errefelé épülnek, csupán pár percre a városi nyüzsgéstől, mégis zöldövezetben, ősfákkal szegélyezett környéken.

A beruházó célja, hogy ebben a szép természeti környezetben a modern élethez illő, kényelmes otthonokat teremtsen. Az ittlakók a magas minőségű, modern otthonok minden előnyét élvezhetik majd, hiszen a környezettudatosság, a kényelem és a minőség egyaránt fontos szerepet játszott a tervezéskor.

Az otthonok hűtése és fűtése kombinált – hőszivattyús és kazános – hőellátással történik, a lakásokban modern padló és mennyezet hűtő-fűtő rendszerekkel. Az épületre napelem is kerül, mely a közös területek világítás ellátásáról gondoskodik majd.

Ám nem csak műszakilag képviselnek magas színvonalat az Istenhegyi 14 lakásai. Az esztétikum is kulcsfontosságú volt, annak érdekében, hogy a lakók igényes, ugyanakkor a környezetével is harmóniában lévő otthonokba térjenek haza nap, mint nap. A társasház küllemében megjelenő szürke- fehér színkombináció és az egységes üvegkorlátok elegánssá és modernné teszik az épületet.

Jelenleg 6 szabad lakásból választhatnak az érdeklődők, melyek között 103-149 négyzetméteres családi otthonokat találunk.

A jelentős referenciákkal rendelkező beruházó cég ráadásul végigkíséri a projektet a kezdetektől egészen az értékesítésig. Ez pedig garantálja a minőséget és megbízhatóságot.

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta. 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Magyarországnak is rosszul jöhet az uniós szankciópolitika felerősödése.

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

© 2024 (v2.202102)