Modern élet az “Istenek hegyén”, mégis pár lépésre a bel-budai nyüzsgéstől

Elképesztően jó helyen, a bel-budai helyvidék egyik legelegánsabb részén szeretnél lakni? Mégsem akarsz a városba bumlizni, vagy épp a belső részeken élni, ahol nem lehet éjjel sem pihenni sokszor? Találtunk egy remek helyet ami már nyugalmas és zöld, mégis akár egy rövid sétával Bel-Dudán lehetünk.

A belváros közelsége és a hegyvidéki zöldövezet nyugalma. E két dolog mintha összeegyeztethetlen lenne, de valójában nem az, ha a budai hegyek lábánál nézünk szét. Innen a belső városrészek akár rövid sétával is elérhetők.

Ilyen például az Istenhegyi út alsó szakasza is, amely a Déli Pályaudvartól, a Széll Kálmán tértől vagy akár a Mammut bevásárlóközponttól is sétatávolságra van. A levegő, a miliő viszont már egy buszmegállónyira az Alkotás úttól is szinte vidékies. Egymás érik itt a luxusvillák, de nem könnyű errefelé újszerű vagy új lakásokat találni.

Nekünk viszont most sikerült, hiszen az Istenhegyi 14 lakásai errefelé épülnek, csupán pár percre a városi nyüzsgéstől, mégis zöldövezetben, ősfákkal szegélyezett környéken.

A beruházó célja, hogy ebben a szép természeti környezetben a modern élethez illő, kényelmes otthonokat teremtsen. Az ittlakók a magas minőségű, modern otthonok minden előnyét élvezhetik majd, hiszen a környezettudatosság, a kényelem és a minőség egyaránt fontos szerepet játszott a tervezéskor.

Az otthonok hűtése és fűtése kombinált – hőszivattyús és kazános – hőellátással történik, a lakásokban modern padló és mennyezet hűtő-fűtő rendszerekkel. Az épületre napelem is kerül, mely a közös területek világítás ellátásáról gondoskodik majd.

Ám nem csak műszakilag képviselnek magas színvonalat az Istenhegyi 14 lakásai. Az esztétikum is kulcsfontosságú volt, annak érdekében, hogy a lakók igényes, ugyanakkor a környezetével is harmóniában lévő otthonokba térjenek haza nap, mint nap. A társasház küllemében megjelenő szürke- fehér színkombináció és az egységes üvegkorlátok elegánssá és modernné teszik az épületet.

Jelenleg 6 szabad lakásból választhatnak az érdeklődők, melyek között 103-149 négyzetméteres családi otthonokat találunk.

A jelentős referenciákkal rendelkező beruházó cég ráadásul végigkíséri a projektet a kezdetektől egészen az értékesítésig. Ez pedig garantálja a minőséget és megbízhatóságot.

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta. 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megvan az észak-koreai járványkezelés Müller Cecíliája

Megvan az észak-koreai járványkezelés Müller Cecíliája

Minden áldott nap az észak-koreai televízióban is, hogy beszámoljon a „lázas” betegekről és az újabb halálesetek számáról Észak-Koreában.

Aktív és erős magyar bankszektorra van szükség, ha le akarjuk körözni az EU-t

Aktív és erős magyar bankszektorra van szükség, ha le akarjuk körözni az EU-t

A Magyar Bankszövetség szerint az Európai Unió átlagát meghaladó gazdasági növekedéshez tovább kell erősödnie a bankszektor stabilitásának.

Kőkeményen odacsapna az oroszoknak Orbán Viktor lengyel barátja

Kőkeményen odacsapna az oroszoknak Orbán Viktor lengyel barátja

Mateusz Morawiecki hatodik szankciós csomagot javasol. 

Közel 2 milliárd forintos megbízást nyert el a 4iG

Közel 2 milliárd forintos megbízást nyert el a 4iG

Nagyértékű szerződés megkötéséről adtak ki tájékoztatást.

© 2022 (v2.202102)