Modern élet az “Istenek hegyén”, mégis pár lépésre a bel-budai nyüzsgéstől

Elképesztően jó helyen, a bel-budai helyvidék egyik legelegánsabb részén szeretnél lakni? Mégsem akarsz a városba bumlizni, vagy épp a belső részeken élni, ahol nem lehet éjjel sem pihenni sokszor? Találtunk egy remek helyet ami már nyugalmas és zöld, mégis akár egy rövid sétával Bel-Dudán lehetünk.

A belváros közelsége és a hegyvidéki zöldövezet nyugalma. E két dolog mintha összeegyeztethetlen lenne, de valójában nem az, ha a budai hegyek lábánál nézünk szét. Innen a belső városrészek akár rövid sétával is elérhetők.

Ilyen például az Istenhegyi út alsó szakasza is, amely a Déli Pályaudvartól, a Széll Kálmán tértől vagy akár a Mammut bevásárlóközponttól is sétatávolságra van. A levegő, a miliő viszont már egy buszmegállónyira az Alkotás úttól is szinte vidékies. Egymás érik itt a luxusvillák, de nem könnyű errefelé újszerű vagy új lakásokat találni.

Nekünk viszont most sikerült, hiszen az Istenhegyi 14 lakásai errefelé épülnek, csupán pár percre a városi nyüzsgéstől, mégis zöldövezetben, ősfákkal szegélyezett környéken.

A beruházó célja, hogy ebben a szép természeti környezetben a modern élethez illő, kényelmes otthonokat teremtsen. Az ittlakók a magas minőségű, modern otthonok minden előnyét élvezhetik majd, hiszen a környezettudatosság, a kényelem és a minőség egyaránt fontos szerepet játszott a tervezéskor.

Az otthonok hűtése és fűtése kombinált – hőszivattyús és kazános – hőellátással történik, a lakásokban modern padló és mennyezet hűtő-fűtő rendszerekkel. Az épületre napelem is kerül, mely a közös területek világítás ellátásáról gondoskodik majd.

Ám nem csak műszakilag képviselnek magas színvonalat az Istenhegyi 14 lakásai. Az esztétikum is kulcsfontosságú volt, annak érdekében, hogy a lakók igényes, ugyanakkor a környezetével is harmóniában lévő otthonokba térjenek haza nap, mint nap. A társasház küllemében megjelenő szürke- fehér színkombináció és az egységes üvegkorlátok elegánssá és modernné teszik az épületet.

Jelenleg 6 szabad lakásból választhatnak az érdeklődők, melyek között 103-149 négyzetméteres családi otthonokat találunk.

A jelentős referenciákkal rendelkező beruházó cég ráadásul végigkíséri a projektet a kezdetektől egészen az értékesítésig. Ez pedig garantálja a minőséget és megbízhatóságot.

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta. 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

„Három szomszédom van, mindegyiknek a gyereke külföldre költözött” – olvasói levél

„Három szomszédom van, mindegyiknek a gyereke külföldre költözött” – olvasói levél

A hetek óta tartó diáktüntetések egyre erőteljesebb hangon szólnak. Közben országszerte sok tanár sztrájkol. A fiatalok elvándorlására is felhívják a figyelmet. Egyik olvasónk is aggódik, most ő következik.

Dől a dominó: korlátozzák a tankolást a hazai Shell-kutakon

Dől a dominó: korlátozzák a tankolást a hazai Shell-kutakon

Benzint legfeljebb 20 ezer, gázolajat maximum 50 ezerért forintért lehet vásárolni tankolásonként.

Hoppon maradhat, aki Ausztriába szeretne utazni

Hoppon maradhat, aki Ausztriába szeretne utazni

Az osztrák vasúttársaság (ÖBB) hétfő 0 órától 24 órás munkabeszüntetést tart, ami érinti a MÁV-START magyar-osztrák viszonylatú és azon túlmenően közlekedő nemzetközi vonatait - hívja fel a figyelmet a Mávinform.

© 2022 (v2.202102)