Modern élet az “Istenek hegyén”, mégis pár lépésre a bel-budai nyüzsgéstől

Elképesztően jó helyen, a bel-budai helyvidék egyik legelegánsabb részén szeretnél lakni? Mégsem akarsz a városba bumlizni, vagy épp a belső részeken élni, ahol nem lehet éjjel sem pihenni sokszor? Találtunk egy remek helyet ami már nyugalmas és zöld, mégis akár egy rövid sétával Bel-Dudán lehetünk.

A belváros közelsége és a hegyvidéki zöldövezet nyugalma. E két dolog mintha összeegyeztethetlen lenne, de valójában nem az, ha a budai hegyek lábánál nézünk szét. Innen a belső városrészek akár rövid sétával is elérhetők.

Ilyen például az Istenhegyi út alsó szakasza is, amely a Déli Pályaudvartól, a Széll Kálmán tértől vagy akár a Mammut bevásárlóközponttól is sétatávolságra van. A levegő, a miliő viszont már egy buszmegállónyira az Alkotás úttól is szinte vidékies. Egymás érik itt a luxusvillák, de nem könnyű errefelé újszerű vagy új lakásokat találni.

Nekünk viszont most sikerült, hiszen az Istenhegyi 14 lakásai errefelé épülnek, csupán pár percre a városi nyüzsgéstől, mégis zöldövezetben, ősfákkal szegélyezett környéken.

A beruházó célja, hogy ebben a szép természeti környezetben a modern élethez illő, kényelmes otthonokat teremtsen. Az ittlakók a magas minőségű, modern otthonok minden előnyét élvezhetik majd, hiszen a környezettudatosság, a kényelem és a minőség egyaránt fontos szerepet játszott a tervezéskor.

Az otthonok hűtése és fűtése kombinált – hőszivattyús és kazános – hőellátással történik, a lakásokban modern padló és mennyezet hűtő-fűtő rendszerekkel. Az épületre napelem is kerül, mely a közös területek világítás ellátásáról gondoskodik majd.

Ám nem csak műszakilag képviselnek magas színvonalat az Istenhegyi 14 lakásai. Az esztétikum is kulcsfontosságú volt, annak érdekében, hogy a lakók igényes, ugyanakkor a környezetével is harmóniában lévő otthonokba térjenek haza nap, mint nap. A társasház küllemében megjelenő szürke- fehér színkombináció és az egységes üvegkorlátok elegánssá és modernné teszik az épületet.

Jelenleg 6 szabad lakásból választhatnak az érdeklődők, melyek között 103-149 négyzetméteres családi otthonokat találunk.

A jelentős referenciákkal rendelkező beruházó cég ráadásul végigkíséri a projektet a kezdetektől egészen az értékesítésig. Ez pedig garantálja a minőséget és megbízhatóságot.

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta. 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Egy régi, elavultnak számító rakétát tuningolhattak fel. Veszélyes húzásra készülnek az oroszok is, de Washingtonból rossz hírt kaphatnak.

© 2024 (v2.202102)