Most igazi, egyedi lehetőséggel vár rád a budai Vár

Elképesztő kilátás, valódi polgári miliő. Ezt nyújtja a Várnegyed, a budai Vár, ám az itt ingatlant keresők azzal szembesülnek, hogy sajnos a legtöbb lakás önkormányzati tulajdon. De vannak kivételek! Most épp egy ilyen, valódi kincsre leltünk azok számára, akik a Várban egy gyönyörű, egyedi saját otthonban szeretnék élni az életüket, a Vár történelmi falain belül megtalálható számos lehetőséggel együtt.

Budapesten sok-sok jó helyszín van. Rengeteg a jó hely, ahová sokan szeretnének odaköltözni, de ezeken részeken egyre kevesebb az elérhető otthon. Kiemelt, valóban luxus helyszín – úgy istenigazából előkelő hely – pedig csak nagyon kevés van. Éppen attól luxus a luxus elhelyezkedés, hogy arrafelé található otthona nincsen mindenkinek, csak nagyon-nagyon keveseknek!

Ilyen a fővárosi lakáspiacon például a Duna partja, egy vízre néző erkéllyel, ablakkal, vagy épp egy csodálatos miliőjű, jó kilátással rendelkező reprezentatív lakás a budai várban. Csakhogy az első kerületben sajnos a lakások nagyon nagy többsége önkormányzati tulajdonú. A bérleti jog vásárlása azért – valljuk be – nem a legbiztosabb befektetés, akkor sem, ha magunk költöznénk, hát, még ha kiadási, értékőrzési céllal fektetünk be.

No de a ritkaságokat keresők nagy szerencséjére, vannak azért a várban is kivételek. Mi is éppen egy ilyen kivételre leltünk. Amennyiben a képek felkeltették az érdeklődésünket, akkor nézzük is közelebbről ennek a gyönyörű otthonnak a jellemzőit.

Először is kiemelendő, hogy egy jól karbantartott, szép homlokzattal bíró, elegáns, két emeletes társasházról van szó, a lakás pedig emeleti, és természetesen utcai nézetű, kivételesen biztonságos környezetben.

Igazi különlegessége, hogy a Tóth Árpád sétányra, a Citadellára és a Várra is panorámás ablakokkal rendelkezik.

Hat évvel ezelőtt műszakilag és esztétikailag is felújították a 121 négyzetméteres, igazi nagypolgári otthont. A villany, és vízvezetékek komplett cseréje megtörtént, valamint a konyha, a fürdőszoba újonnan kialakított.

Az otthon három hatalmas, impozáns, tölgyfa parkettás szobával rendelkezik, melyek egymásból nyílnak, de funkcionálisan jól elkülöníthetők. A lakás ráadásul déli-délnyugati tájolása révén napfényes, és a kilátás igazán különlegessé teszi, ahogyan a közel négy méteres belmagasság is.
A konyhában gránit pult emeli még tovább a minőség érzetét. További előny, hogy az ingatlanhoz tartozik egy kb. 15-20 nm alapterületű saját használatú tároló helyiség, ami jól jön akkor is, ha magánszemély, akkor is, ha vállalkozás költözne az ingatlanba.
Az ajánlatot olyan extrák egészítik ki, mint például a négy darab klíma, a gépesített konyha mosogatógéppel, a riasztóberendezés, vagy épp a gardróbszekrények, melyek a vételár részét képezik.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Siker: van pénz Budapest számláján

Siker: van pénz Budapest számláján

A túlélőprogram sikeres volt, a fővárosi önkormányzat számlája pozitívba lendült át és azon jelenleg 39,7 milliárd forint van.

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Az összkép egyáltalán nem támasztja alá a rózsaszínű kormányzati kommunikációt.

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt eurót

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt eurót

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

© 2023 (v2.202102)