Most igazi, egyedi lehetőséggel vár rád a budai Vár

Elképesztő kilátás, valódi polgári miliő. Ezt nyújtja a Várnegyed, a budai Vár, ám az itt ingatlant keresők azzal szembesülnek, hogy sajnos a legtöbb lakás önkormányzati tulajdon. De vannak kivételek! Most épp egy ilyen, valódi kincsre leltünk azok számára, akik a Várban egy gyönyörű, egyedi saját otthonban szeretnék élni az életüket, a Vár történelmi falain belül megtalálható számos lehetőséggel együtt.

Budapesten sok-sok jó helyszín van. Rengeteg a jó hely, ahová sokan szeretnének odaköltözni, de ezeken részeken egyre kevesebb az elérhető otthon. Kiemelt, valóban luxus helyszín – úgy istenigazából előkelő hely – pedig csak nagyon kevés van. Éppen attól luxus a luxus elhelyezkedés, hogy arrafelé található otthona nincsen mindenkinek, csak nagyon-nagyon keveseknek!

Ilyen a fővárosi lakáspiacon például a Duna partja, egy vízre néző erkéllyel, ablakkal, vagy épp egy csodálatos miliőjű, jó kilátással rendelkező reprezentatív lakás a budai várban. Csakhogy az első kerületben sajnos a lakások nagyon nagy többsége önkormányzati tulajdonú. A bérleti jog vásárlása azért – valljuk be – nem a legbiztosabb befektetés, akkor sem, ha magunk költöznénk, hát, még ha kiadási, értékőrzési céllal fektetünk be.

No de a ritkaságokat keresők nagy szerencséjére, vannak azért a várban is kivételek. Mi is éppen egy ilyen kivételre leltünk. Amennyiben a képek felkeltették az érdeklődésünket, akkor nézzük is közelebbről ennek a gyönyörű otthonnak a jellemzőit.

Először is kiemelendő, hogy egy jól karbantartott, szép homlokzattal bíró, elegáns, két emeletes társasházról van szó, a lakás pedig emeleti, és természetesen utcai nézetű, kivételesen biztonságos környezetben.

Igazi különlegessége, hogy a Tóth Árpád sétányra, a Citadellára és a Várra is panorámás ablakokkal rendelkezik.

Hat évvel ezelőtt műszakilag és esztétikailag is felújították a 121 négyzetméteres, igazi nagypolgári otthont. A villany, és vízvezetékek komplett cseréje megtörtént, valamint a konyha, a fürdőszoba újonnan kialakított.

Az otthon három hatalmas, impozáns, tölgyfa parkettás szobával rendelkezik, melyek egymásból nyílnak, de funkcionálisan jól elkülöníthetők. A lakás ráadásul déli-délnyugati tájolása révén napfényes, és a kilátás igazán különlegessé teszi, ahogyan a közel négy méteres belmagasság is.
A konyhában gránit pult emeli még tovább a minőség érzetét. További előny, hogy az ingatlanhoz tartozik egy kb. 15-20 nm alapterületű saját használatú tároló helyiség, ami jól jön akkor is, ha magánszemély, akkor is, ha vállalkozás költözne az ingatlanba.
Az ajánlatot olyan extrák egészítik ki, mint például a négy darab klíma, a gépesített konyha mosogatógéppel, a riasztóberendezés, vagy épp a gardróbszekrények, melyek a vételár részét képezik.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

© 2024 (v2.202102)