Különleges villalakások a Római Parthoz közeli Aranyhegyen

Aki Óbuda kellemes zöldövezeti környezetében keres prémium otthont, annak vétek nem rápillantania erre az igazán egyedi, különleges ajánlatra. Óbuda ezen része az egyik legtöbb új építést vonultatja most fel, és a Római Parthoz is közel esik.

Aranyhegy igazi budai kertvárosi környezetnek számít. Ez a környék amellett, hogy csendes és nyugodt, valamint egy nemrég felújított, kötöttpályás vasúti megállótól is megközelíthető, számtalan kikapcsolódási lehetőséget is kínál az itt lakóknak.

Az aktív pihenést kedvelőknek ez az észak-budai környék talán a lehető legjobb választás, hiszen a közelben található Római parton számtalan lehetőség nyílik a feltöltődésre. Éttermek sora mellett sétálhatunk, biciklizhetünk, evezhetünk a Dunán, vagy teniszezhetünk az akadémián. A szomszédos Aranypatkó lovardában a tereplovaglás mellett oktatáson is részt vehetünk, ahol már 2-5 éves gyermekekkel is szívesen foglalkoznak.

Ezen a környéken épülnek a neves budapesti építésziroda által tervezett Héthalom Panoráma modern villaépület lakásai, gyönyörű természeti környezetben, mégis a belvárostól elérhető távolságra.

Mindössze három lakás kerül átadásra, megőrizve ezzel mindhárom otthon intim szféráját. Ez egyben viszont azt is jelenti, hogy érdemes sietni, és még az idén lecsapni egyre, hiszen az építés már javában zajlik.

A környékben lévő hegyekben nem csak kirándulások alkalmával gyönyörködhetnek az itt lakók. Minden lakásból csodálatos panoráma nyílik a télen-nyáron festői Hármashatár-hegyre és Testvérhegyre. Ráadásul a lakások déli tájolásának köszönhetően a nap reggeltől estig beragyogja a legfontosabb tereket: a nappalit, az étkezőt és a hálószobákat egyaránt.

A Héthalom Panoráma lakásai belső kétszintesek, a földszinten helyezkedik el a nappali, konyha és az étkező. Az emeletre jellemzően a hálószobák kerülnek, ahol panorámás és déli tájolású teraszok emelik a lakóhelyiségek színvonalát.

Minden lakás rendelkezik saját használatú kertrésszel, így a lakók mindegyékének biztosítják a zöldövezet által nyújtott előnyöket. A nappaliból ráadásul közvetlenül kiléphetünk teraszra, onnan pedig a kertbe. Ideális kialakítás azoknak, akik szeretnek a szabadban is időt tölteni, legyen szó grillpartyról, vagy családi összejövetelről.

A tervezők a környezetvédelmi szempontok érvényesülése mellett arra is figyeltek, hogy a lehető legalacsonyabb legyen az energiafogyasztás – és így a fenntartási költség is.

A fűtés-hűtésről, illetve a használati melegvízről lakásonként önállóan a legkorszerűbb levegő-hőszivattyús rendszer gondoskodik majd. Az épületek alatt teremgarázs biztosít parkolási lehetőséget a lakók számára, illetve tárolóhelyiségeket is kialakítanak.

A Héthalom Panoráma lakásai tehát most egyedi lehetőséget kínálnak azoknak, akik Buda gyönyörű természeti környezetében keresnek exkluzív otthont.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Egy lakás bérbeadása már nem biztos, hogy versenyképes a tíz éves fix állampapír 7,5 százalékos forinthozamával, ráadásul az ingatlanok ára is csökkenhet.

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Szeverodonyeckben az ukránok szerint komoly harcok folynak, Putyin nyugati államfőkkel tárgyalt.

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Nem tartják jogszerűnek a benzinturizmus ilyen jellegű megfékezését. 

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Erről a témáról, pályázatokról és több kutatás eredményéről esett szó a VIMOSZ legutóbbi konferenciáján.

© 2022 (v2.202102)