Ilyen szép lakásokat vehetünk Győrben!

Győrben, az egyik legélhetőbb, legtehetősebb magyar nagyvárosban jártunk, és ezúttal is elhoztuk a legszebb lakásokat!

Az egyik legdinamikusabban fejlődő nagyvárosról lesz most szó, amely színes kulturális életével, neves egyetemeivel, valamint fejlett gazdaságával kiemelt szerepet tölt be Nyugat-Magyarországon. A város ráadásul Budapesttől, Bécstől, sőt Pozsonytól is elérhető távolságon belül fekszik, így sokan vásárolnak errefelé lakást. Most mi is megnéztük mit kapunk Győrben.

Itt is van mindjárt egy igazi luxuslakás. Egy idén épült társasház 1. emeltén található ez a teljes szintet elfoglaló, két bejárattal rendelkező nappali + 5 szobás lakás. A lakáshoz 2 erkély is tartozik, valamint garázs, 2 gépkocsi beálló és 2 tároló is a vételár részét képezi.

A következő lakás a belvárosi Dália lakóparkban található. A nappali + 2 szobás lakáshoz két terasz is tartozik, ahonnan csodálatos panoráma tárul a leendő lakók elé.

A belvárosban kínálják eladásra ezt a néhány éve épült dunai panorámás lakást. A 3 szobás lakás alapterülete 60 négyzetméter, melyhez 22 nm erkély is kapcsolódik.

Válogatásunk utolsó tagja közel a belvároshoz, Nádorváros kiemelt részén helyezkedik el. A 102 négyzetméteres polgári lakást idén teljesen felújították. A lakás amerikai konyhás nappalival, három szobával és sarokkádas fürdőszobával rendelkezik.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Orbán Gáspár a nemzetbiztonságra ügyel majd? A családban marad?

Orbán Gáspár a nemzetbiztonságra ügyel majd? A családban marad?

A miniszterelnök fia egy új nemzetbiztonsági testület megszervezésén munkálkodik, árulták el az ügyet közvetlenül ismerő, kormányhoz köthető források.

Juhász Péter bebizonyította, hogy nem a Tiéd a Belváros

Juhász Péter bebizonyította, hogy nem a Tiéd a Belváros

Az Együtt volt politikusa Kovács Alex Gáborral a Tiéd a Belváros jelöltjével szemben győzedelmeskedett az V. kerületi előválasztáson.

© 2024 (v2.202102)