A Balatonon ne várj tavaszig, most még 14 millióért lehet vízparti apartmanod

A tél ugyan nem tipikusan a nyaralóvásárlás időszaka, de ha mégis ilyenkor lelünk egy kihagyhatatlan ajánlatra, mondjuk a Balatonon, akkor szabad-e megvárnunk a tavaszt, kockáztatva, hogy addigra már emelkednek az árak? A jó ajánlatokra ugyanis bizony gyorsan lecsapnak az emberek, ezért érdemes sietnünk, és ha már télen veszünk nyaralót, miért ne tehetnénk be a karácsonyfa alá legalább az adásvételi szerződést?

Igen, egy nyaraló a Balatonon igazán kivételes karácsonyi ajándék is lehet a családnak, hiszen általa nem egy újabb tárggyal, hanem hosszú távú, örök élményekkel ajándékozzuk meg szeretteinket, méghozzá egy olyan élményekkel, amiket, ha most rögtön nem is, de nyártól minden évben élvezhet majd az egész család.

Persze egy nyaraló karácsonyi ajándéknak kicsit drága lenne, de ha már amúgy is terveztük nyaraló vásárlását, nyugodtan ráfoghatjuk, hogy idén ez lesz a karácsonyi ajándék, és ha téliesített ingatlant veszünk, akár családi hagyományt is teremthetünk azzal, hogy ezentúl minden karácsonyt ott töltünk szeretteinkkel.

A StrandPark Ingatlanfejlesztési projekt II. ütemének apartmanjai erre kiváló lehetőséget nyújtanak, hiszen saját stranddal rendelkező, közvetlen vízparti apartmanok, amelyek már akár 14 millió forintért megvásárolhatóak, és érdemes már most lecsapni rájuk, hiszen az értékesítés kezdete óta, néhány hónap alatt elkelt az ingatlanok közel 75%-a.

A beruházás a Keszthelyi-öbölben, Balatonberényben, közvetlenül a Balaton-partján valósul meg, a település nyugodt, csendes, mégis központi részén, ahol minden megtalálható a közelben, és Keszthely is csak egy ugrásra van, ha valakinek a városi nyüzsgés hiányozna időnként.

A II. ütem átadása 2020 III. negyedévére várható, így akár már a jövő nyár egy részét is új üdülőjében töltheti az, aki él ezzel a kivételes lehetőséggel, ráadásul ÁFA kockázat nélkül vásárolhat, ugyanis az apartmanok vételára tárgyi adó mentes, azaz nem tartalmaz forgalmi adót.

Az apartmanokat tulajdonosaik ráadásul minden télen, minden karácsonykor élvezhetik, hiszen az egyedi fűtéssel, egyedi mérőórákkal ellátott fűtés és melegvíz akár távolról, wifi segítségével is vezérelhető, a befagyott Balaton pedig télen korcsolyázásra, míg a közeli Hévíz és Zalakaros egész évben fürdésre és regenerálódásra, felfrissülésre kínál lehetőséget.

A StrandPark apartmanjai kisgyermekes családok számára is ideálisak, hiszen az üdülőpark területén, egy elkülönített részen játszóteret és gyermekmedencét is kialakítanak, illetve egyedülálló módon gyermekfelügyelet is kérhető, igény szerint. Ezeken felül a saját strand mellett egy ősfás park is várja a tulajdonosokat, ami a strandoláson kívül más szabadidős tevékenységekhez is kitűnő lehetőséget nyújt. Az apartmanok kedvező áruknak köszönhetően, kis kiegészítéssel a Babaváró Hitelből is megvásárolhatóak, ha valaki befektetné ezt az összeget gyermekei számára.

A projekt apartmanjai befektetésnek is tökéletesek, hiszen közvetlen vízparti elhelyezkedésük okán rendkívül könnyen kiadhatóak, ráadásul a kiadás terhét a társasház üzemeltetője leveszi a vállunkról, ugyanis igény szerint teljeskörű bérbeadási szolgáltatás is kérhető. A karbantartás, kertgondozás problémájával sem kell nekünk foglalkoznunk, hiszen az üzemeltető ezt is biztosítja, illetve választható módon belső takarítást is biztosítanak, ha ezt igényeljük. Így az apartmanok fenntartása sokkal egyszerűbb és olcsóbb is, mintha egy önálló nyaralót vennénk használtan, ráadásul így sokkal kedvezőbb áron juthatunk közvetlen vízparti ingatlanhoz.

Ezeket a rendkívüli előnyöket figyelembe véve már azt is könnyen kiszámolhatjuk, hogy mennyivel jobban jövünk ki így, mintha minden évben szállodára költenénk, és a továbbiakban a szálláshely kiválasztásának, lefoglalásának összes nyűgjével sem kell többet foglalkoznunk. Érdemes tehát most lépni, és meglepni magunkat egy balatoni apartmannal már karácsonyra!

A cikk a StrandPark ingatlanfejlesztőjének megbízásából készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Magyar Péter segítséget kért, bejelentést tett, találkozni is lehet vele

Magyar Péter segítséget kért, bejelentést tett, találkozni is lehet vele

Megvan a TISZA Párt EP-listája, de az aláírásokat gyűjtők bajban vannak Budapesten.

Tovább szűkül a 300 milliárdos nyugdíjvagyont kezelő piac

Tovább szűkül a 300 milliárdos nyugdíjvagyont kezelő piac

Négyből már csak két szereplő marad júliustól, beolvad a Horizont.

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

Akár három órát is spórolhatnak, akik ezzel a járattal utaznak - most heti kétszer több lesz rajta a hely.

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Virág Barnabás Washingtonból üzent haza.

© 2024 (v2.202102)