Zöld és jó levegő Óbudán, mégis közel a városhoz

Az igazi luxust Budapesten a hegyvidéki, szuper-panorámás, nem csak új, de egyúttal ultramodern, igen magas minőségű anyagokból épült, csak pár lakásos házakból álló villaparkok jelentik. Éppen egy ilyenre bukkantunk most Óbudán. A villapark III. kerületi Táborhegyen egy természetvédelmi terület mellett, mégis közel a Bécsi-Vörösvári úti csomóponthoz és más bevásárlási és szabadidős lehetőségekhez.

Akár csak a filmekben – hatalmas üvegfelületek, panoráma, igen jó levegő, mégis közel a nagyváros, ha arra van szükség. Nem csoda, hogy az efféle hipermodern lakásokkal találkozunk, mondjuk az amerikai a felsőbb osztályok életéről szóló filmekben. Az ilyen lakások ugyanis a tengerentúlon is kuriózumnak számítanak.
Mifelénk pedig csak most kezdtek elterjedni, egyre több ilyen van például Óbudán. Tehát kiemelt panorámás, nem csak papíron, de a valóságban is luxus szintű, mégis családias jellegű, hipermodern, igen kis lakásszámú villa-lakás. Nagy, tágas belső terekkel, nem mini szobákkal, és nem is kis erkéllyel, hanem nagy teraszokkal. Amelyen – a lélegzetelállító kilátás mellett – folyamatosan élvezhetjük a környék csendjét, jó levegőjét.

Ilyen álomotthon a fővárosban elsősorban Budán, szinte csak a legnívósabb, hegyvidéki részeken épül. Ilyen pontokon lehetséges ugyanis a panoráma mellett egyúttal a legnagyobb presztízst elérni. Ha valaki új építésben keres effélét, akkor még kevesebb a jó ajánlat, hiszen a luxus-termékek egyik jellemzője, hogy – mint a fentiekből is kiderül – kevés van belőlük.

A hirdetések közt böngészve azonban most rátaláltunk egy nagyon különleges darabra. Ez, a két házból álló, házanként pedig mindössze öt lakásos, „full luxus” szintű, meghitt villa a III. kerület talán legdinamikusabban fejlődő részén, a Táborhegyen épül, annak is egy közlekedéssel és bolttal jól ellátott pontján, az Erdőalja úton. Pár percre innen van több bevásárlóközpont (például a Bécsi úton az Eurocenter) sok szolgáltatással, illetve a Bécsi-Vörösvári úti csomópont is közel esik. Mégis, elképesztően zöld a környezet, az uralkodó szélirány pedig északi, észak-nyugati, azaz itt mindig friss a levegő, és csendes-nyugodt hegyvidéki a környezet, jók a szomszédok.

Nagy előnye a projektnek az is, hogy az építkezés már lassan be is fejeződik. A lakások a nappali mellett egy, két vagy akár 3 szobát kínálnak. A három szintes épületek második emeletén (a lift az alagsori garázsból indul!) egy-egy penthouse lesz, 84 négyzetméteren, plusz garázzsal, és egy-egy elképesztő, több lakásnyi méretű, közel 125 négyzetméteres terasszal!

A villapark óriási előnye, hogy nincsenek „összepréselve” a házak, hanem hatalmas telken, mégis intim környezetben helyezkednek el az új épületek. Amennyiben tehát szeretne luxus-lakóparki környezetben, azaz nem zsúfolt és modern helyen, de mégis közel a városhoz élni, annak ez a villapark ideális választás.

Az itt épülő két plusz két földszinti lakáshoz saját kertrész tartozik. Ezen felül még egy közös használatú kert is rendelkezésre áll majd, ahol gépkocsi-közlekedés mentesen, biztonságban tudhatja gyermekeit. Mindez, így ebben a „csomagban” pedig szinte egyedülálló jelenleg a környéken!

A villaparkban két ötlakásos ház épül, ami igazán barátságos jelleget biztosít jövőbeni otthonának. Óriási előny az is, hogy az alapfelszereltségen kívül bármi beépíthető. Ez megegyezés tárgyát képezi, azaz a tervek még a vevő igényeinek megfelelően módosíthatók. Az épület hűtése/fűtése, meleg víz ellátása levegő hőszivattyús rendszerrel kerül kiépítésre, padlófűtés, mennyezeti- és falfűtés kombinációja.
Minden ingatlanhoz tartozik ezen felül gépkocsi beálló az öt állásos teremgarázsban, melyek külön megvásárolhatók.

A cikk megjelenését a villapark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

Nagyot zuhant a forint, ennyibe kerül az euró

Nagyot zuhant a forint, ennyibe kerül az euró

Gyengült csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon, az euró és a svájci frank ellenében 0,4 százalékkal, a dollárral szemben 0,6 százalékkal.

© 2024 (v2.202102)