Zöld és jó levegő Óbudán, mégis közel a városhoz

Az igazi luxust Budapesten a hegyvidéki, szuper-panorámás, nem csak új, de egyúttal ultramodern, igen magas minőségű anyagokból épült, csak pár lakásos házakból álló villaparkok jelentik. Éppen egy ilyenre bukkantunk most Óbudán. A villapark III. kerületi Táborhegyen egy természetvédelmi terület mellett, mégis közel a Bécsi-Vörösvári úti csomóponthoz és más bevásárlási és szabadidős lehetőségekhez.

Akár csak a filmekben – hatalmas üvegfelületek, panoráma, igen jó levegő, mégis közel a nagyváros, ha arra van szükség. Nem csoda, hogy az efféle hipermodern lakásokkal találkozunk, mondjuk az amerikai a felsőbb osztályok életéről szóló filmekben. Az ilyen lakások ugyanis a tengerentúlon is kuriózumnak számítanak.
Mifelénk pedig csak most kezdtek elterjedni, egyre több ilyen van például Óbudán. Tehát kiemelt panorámás, nem csak papíron, de a valóságban is luxus szintű, mégis családias jellegű, hipermodern, igen kis lakásszámú villa-lakás. Nagy, tágas belső terekkel, nem mini szobákkal, és nem is kis erkéllyel, hanem nagy teraszokkal. Amelyen – a lélegzetelállító kilátás mellett – folyamatosan élvezhetjük a környék csendjét, jó levegőjét.

Ilyen álomotthon a fővárosban elsősorban Budán, szinte csak a legnívósabb, hegyvidéki részeken épül. Ilyen pontokon lehetséges ugyanis a panoráma mellett egyúttal a legnagyobb presztízst elérni. Ha valaki új építésben keres effélét, akkor még kevesebb a jó ajánlat, hiszen a luxus-termékek egyik jellemzője, hogy – mint a fentiekből is kiderül – kevés van belőlük.

A hirdetések közt böngészve azonban most rátaláltunk egy nagyon különleges darabra. Ez, a két házból álló, házanként pedig mindössze öt lakásos, „full luxus” szintű, meghitt villa a III. kerület talán legdinamikusabban fejlődő részén, a Táborhegyen épül, annak is egy közlekedéssel és bolttal jól ellátott pontján, az Erdőalja úton. Pár percre innen van több bevásárlóközpont (például a Bécsi úton az Eurocenter) sok szolgáltatással, illetve a Bécsi-Vörösvári úti csomópont is közel esik. Mégis, elképesztően zöld a környezet, az uralkodó szélirány pedig északi, észak-nyugati, azaz itt mindig friss a levegő, és csendes-nyugodt hegyvidéki a környezet, jók a szomszédok.

Nagy előnye a projektnek az is, hogy az építkezés már lassan be is fejeződik. A lakások a nappali mellett egy, két vagy akár 3 szobát kínálnak. A három szintes épületek második emeletén (a lift az alagsori garázsból indul!) egy-egy penthouse lesz, 84 négyzetméteren, plusz garázzsal, és egy-egy elképesztő, több lakásnyi méretű, közel 125 négyzetméteres terasszal!

A villapark óriási előnye, hogy nincsenek „összepréselve” a házak, hanem hatalmas telken, mégis intim környezetben helyezkednek el az új épületek. Amennyiben tehát szeretne luxus-lakóparki környezetben, azaz nem zsúfolt és modern helyen, de mégis közel a városhoz élni, annak ez a villapark ideális választás.

Az itt épülő két plusz két földszinti lakáshoz saját kertrész tartozik. Ezen felül még egy közös használatú kert is rendelkezésre áll majd, ahol gépkocsi-közlekedés mentesen, biztonságban tudhatja gyermekeit. Mindez, így ebben a „csomagban” pedig szinte egyedülálló jelenleg a környéken!

A villaparkban két ötlakásos ház épül, ami igazán barátságos jelleget biztosít jövőbeni otthonának. Óriási előny az is, hogy az alapfelszereltségen kívül bármi beépíthető. Ez megegyezés tárgyát képezi, azaz a tervek még a vevő igényeinek megfelelően módosíthatók. Az épület hűtése/fűtése, meleg víz ellátása levegő hőszivattyús rendszerrel kerül kiépítésre, padlófűtés, mennyezeti- és falfűtés kombinációja.
Minden ingatlanhoz tartozik ezen felül gépkocsi beálló az öt állásos teremgarázsban, melyek külön megvásárolhatók.

A cikk megjelenését a villapark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

© 2024 (v2.202102)