A kék 50 árnyalata, avagy kékes színek az otthonunkban

Miért jó a kék szín, miért érdemes ezt választani a lakásban? Mutatunk néhány gyönyörű, a kék számos árnyalatában pompázó lakást!A kékes színek mindig jó választást jelentenek, ha lakberendezésről van szó, akkor is. Mélyebb árnyalataival elegáns hatást, halványabb színeivel üdeséget, fehérrel kombinálva pedig akár kellemes tengerpart hangulatot csempészhetünk otthonunkba. A sort pedig folytathatnánk tovább, hiszen a kék árnyalatai között mindenki megtalálja a hozzá leginkább közelállót. A kékek ráadásul a nyugalom és a higgadtság színei is, melyekről egyesek úgy tartják, hogy még étvágycsökkentő és fájdalomcsillapító hatással is bír.

Gyönyörű budapesti otthonokat hoztunk, melyekben megjelenik a kék valamely csodaszép árnyalata.

Itt is van mindjárt ez az elképesztően dizájnos lakás, mely a Kecskeméti utcában található. A lakás 94 négyzetméteres, amerikai konyhás nappalival és 2 külön nyíló hálószobával rendelkezik, valamint tartozik hozzá egy panorámás erkély is. Az elegáns lakásban több helyen megjelenik a kékes árnyalat, zölddel kombinálva pedig egészen különlegessé teszi az enteriőrt.

Ebben a csodás panorámás lakásban  is sok helyen megfigyelhetjük a kék – vagy kékeszöld? vagy zöldeskék? 🙂 – pasztelles árnyalatait. A lakás lakberendező által tervezett és exkluzívan felújított, illetve teljes körűen berendezett. Nappali, két hálószoba, valamint 2 fürdőszoba található a lakásban, melyhez 7 nm-es panorámás terasz tartozik.

Ennek a VI. kerületi másfél szobás lakásnak több pontján megjelenik a kék egy sötétebb árnyalata. Jó választás amerikai konyhás nappalik esetében, ha egy szín a helyiség mindkét felében hangsúlyt kap. A konyha hátfala és a nappaliban elhelyzett kanapé hasonló árnyalatai kellemes harmóniát termetenek.

Az alábbi XIV. kerületi lakásban, egy tágas amerikai konyhás nappali és egy hálószoba található. A lakás szinte minden pontján megjelenik a kék valamely árnyalata, de a legszembetűnőbben a nappaliban, ahol szürkével kombinálva fiatalos üde hangulatot teremtettek.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Mai interjúalanyunk Kéri László társadalomtudós, szociológus, politológus, egyetemi tanár.

© 2023 (v2.202102)