Sasad: íme Buda egyik legnívósabb környéke

Buda egyik legnívósabb környékén, Sasad városrészben hamarosan átadnak egy elegáns villaépületet, így már nem kell sokat várni annak, aki prémium minőségű, egyúttal panorámás lakásba költözne.

Sasad nagyon gyorsan fejlődik, mára az egyik legelegánsabb környéke lett a Budai oldalnak. Különösen azok kedvelik, akik sokat járnak a Balatonra, vagy épp Győr, Pozsony, Bécs irányába. Annak, aki itt lakik sohasem kell átbumliznia a városon, ha a fenti célpontok valamelyikének irányában van dolga. Oda-vissza tehát legalább kétszer 20-50 percet megnyer!

Ráadásul Sasad csendes, kertvárosi utcái tökéletes otthont kínálnak családoknak és mindazoknak, akik kellemes környezetben, mégis a belvárostól jól megközelíthető helyen élnék mindennapjaikat. Ide közel esik a MOM Park és a BAH-csomópont is. Ugyanakkor elegáns, hamisíthatatlan budai miliővel rendelkező környék.

Nincsen innen messze a Kelenföldi pályaudvar új csomópontja sem, amely körül Buda új “városkapuja” épül és szépül évek óta, és még a 4-es metró végállomása is itt van. Rövidesen pedig itt egy újabb iroda- és bevásárló komplexummal gazdagodik a környék.

Errefelé, a Sasadi út fentebbi, még elegánsabb részén épül egy háromszintes tetőteraszos épület, melyben 5 luxuslakás kerül kialakításra. Ugyanakkor nem csak a korábban említett nagyszerű elhelyezkedés, a csodálatos panoráma és a magas minőségű építészeti megoldások teszik a Sasadi 176 elnevezésű projektet különlegessé.

A Sasadi 176 luxuslakásai tágasak is: 3-5 szobásak, melyekhez még nagy méretű erkélyek, illetve teraszok is tartoznak, ahonnan lenyűgöző panoráma tárul a lakók elé. Sőt a második emeleti lakáshoz jacuzzival ellátott privát(!) tetőterasz is kapcsolódik, a két földszinti lakáshoz pedig saját kertkapcsolat párosul.

A Sasadi 176 nem csak külsejében vagy látványos extráival (például a panorámával) képvisel magas színvonalat, de egyúttal műszakilag is prémium tartalommal bír. A lakásokba korszerű mennyezeti hűtő-fűtő rendszer, illetve padlófűtés kerül.  A beépített nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel ellátottak, a beltéri hideg és meleg burkolatok pedig a vevői igények szerint kerülnek kialakításra.

 

A társasházat kellemes, parkosított, fákkal övezett kert veszi körbe, mely tökéletes helyszínéül szolgál a pihenésnek.
Az épület aljában kialakított teremgarázsok biztosítják a helyet az autók számára, ahonnan a lakások – a prémium kategóriának megfelelően – lifttel közelíthetők meg.

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Leváltották  az Országos Kórházi Főigazgatót

Leváltották az Országos Kórházi Főigazgatót

A kormányzat Jenei Zoltánt tette felelőssé a szektor idei példátlan eladósodásáért.

Szijjártó Péter felmondta a leckét a magyar-orosz viszony kapcsán

Szijjártó Péter felmondta a leckét a magyar-orosz viszony kapcsán

Ukrajnáról csak a legutolsó sorban, szőr mentén tárgyalt Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel. 

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

© 2023 (v2.202102)