Egyedi, presztízsértékű, menő hely Bel-Buda szívében

Ha valaki szereti az egyediséget és a presztízsértékű megjelenést, mondjuk egyúttal vállalkozásának úgy szeretne több és jobb láthatóságot adni, hogy a marketing költséget nem emeli, akkor itt az idő, hogy egy igazán különleges helyet keressen. Erre adunk most tippet Bel-Buda közepén!


Ha van egy új, különleges vállalkozási ötlete, vagy egészségközpontot szeretne nyitni, esetleg cége kinőtte a korábbi irodáját, illetve vidéki cégének szeretne egy frekventált helyen lévő megjelenést, akkor nem árt Buda egyik legnívósabb, egyúttal legjobban megközelíthető helyszínén, a Széll Kálmán tér környékén körülnéznie.

Amennyiben ezen belül is a lehető legjobbat keresi, akkor olyan helyet érdemes felkutatni, mint például a Mammut bevásárlóközpont. Kevesen tudják, hogy a Mammut I. negyedik emeletén exkluzív irodák is találhatók. Itt, ezen az egyedi helyszínen bukkantunk most rá egy 353 négyzetméteres eladó irodaterületre. Ez alkalmas lehet nem csupán cégközpontnak, de például magán-egészségügyi központnak is, hiszen a környék az ország talán legtehetősebb polgárainak a gyűjtőhelye.

Persze nemcsak a bevásárló központ, mint helyszín az ami értéket képvisel, az iroda megjelenésében maga is alkalmas arra, hogy egy nívós cég, vállalkozás központja legyen, vagy, hogy egy befektető megvásárolja, és bérbe adja egy igényes vállalkozásnak.

Mindkét esetben jól jár a leendő használója, hiszen igen komoly presztízsértékkel, luxus tulajdonságokkal bír az ingatlan.
Azon túl, hogy a bevásárlóközpontok közt az egyik legjobb, legismertebb és a legnagyobb ügyfélforgalommal bír a Mammut, a negyedik emeleti irodák elszeparáltan helyezkednek el, és látványos panorámaliftekkel megközelíthetőek.

Az irodaingatlan területére belépve impozáns recepció fogad minket. A hangulatos, világos, nagy tárgyaló a dolgozói konyha, valamint külön női és férfi mosdók biztosítják a megfelelő ügyfélfogadást és a dolgozók közösségi életterét.

Ezen túl jelenleg egy kis tárgyalóra és hét, különböző méretű irodára van osztva a hatalmas ingatlan és összességében 20-30 munkahely biztosítására van lehetőség, természetesen elrendezéstől függően. Ez utóbbi ugyanis rugalmasan változtatható, a könnyűszerkezetes belső válaszfalak lehetőséget adnak akár egyterű, részben egyterű, illetve rugalmas időbeosztású kollégákat alkalmazó munkahely kialakítására is.

A parkolás miatt sem kell aggódni, mivel a bevásárló központban van lehetőség több fix parkolóhely bérletére, illetve a Mammut szomszédságában lévő park alatti mélygarázs jövő januárjában nyit.

És még egyszer a lokációról, ami számos szempontból kiemelten jó: egyfelől közlekedési csomópontban található, másfelől a bevásárlóközpontban van pár lépésre innen minden intézmény, étterem, piac és üzlet, valamint parkolók és e-autó töltési lehetőségek is megtalálhatók.

A sétálóutcává alakított Lövőház utca, a közeli Millenáris Park (amely most tovább bővül) vagy a Marczibányi téri sport- és kulturális lehetőségek pedig még különlegesebbé teszik ezt a környéket.

Így együtt, ennyi szolgáltatással, ilyen központi helyen ma nem nagyon van hasonló ajánlat, mert akinek erre van a cégközpontja, irodája, az nem szívesen költözik el innen.

Mit szól hozzá? Hát nem kitűnő lehetőség!?

A cikk az ingatlan értékesítőjének megbízásából készült.

© 2021 (v2.202102)