Létezik a jónál is jobb Óbudán?

A jónál van mindig jobb, de az egyedi luxus villaparkok esetén kicsit el kell gondolkodnunk. Létezik ennél menőbb, minőségibb lakóingatlan Óbudán? Nyilván akadnak jók, de azért ez sem semmi, amelyre most ráleltünk az Erdőalja úton.

Domboldal, panoráma, modern dizájn. Ilyen ház akad elvben pár, de amelyik új építésű, mással összetéveszthetetlen luxust nyújt Óbudán, no abból bizony nem sok van még errefelé a Táborhegyen sem, ahol pedig egymást érik a luxus darabok.

Az EA.85 projekt, amelyről most szó lesz nem mindennapi sok tekintetben sem. Egyrészt egy igazi madárcsicsergős, még télen is szemet gyönyörködtető természetvédelmi terület mellett, mégis kellően közel a Bécsi-Vörösvári úti közlekedési csomóponthoz, több bevásárlóközponthoz, valamint nemcsak az említett erdőhöz, de a hatalmas parkhoz, a Testvérhegyi réthez is közel van. Ez utóbbi pedig a kocogók, a kutyasétáltatók egyik paradicsoma.

De szerencsére a szabad levegő egy ilyen új lakásban a teraszon, a kertben is megvan, ahol tavasztól őszig kerti sütögetés, télen pedig hócsata is vívható…

A de lényeg az épület, amely óriási üvegfelületekkel egy olyan hipermodern érzést kelt, mintha egyenesen Észak-Amerika vagy Nyugat-Európai egyik gazdag negyedében élnénk, ami, valljuk meg, igazán ritkaságszámba megy még ma is Magyarországon.

Ez az alacsony lakásszámú villa nagy, és igen tágas belső terekkel, nem pedig apró „fiók-szobákkal” keresi az igényes vevőit, és nem is aprócska erkélyeket neveznek itt fellengzősen terasznak, hanem valóban óriási, tágas „otthon-meghosszabbítókról” van jelen esetben szó.

Így hát nem csak a külső megjelenés, de a lakások elrendezési is a nagyvonalú, prémium érzetet erősíti. Mindezt pedig csak fokozza az elképesztő panoráma. Úgy tekinthetünk le a városra otthonunkból, hogy közben nem kell lemondanunk a csendről és a friss, tiszta levegőről sem.

E csupán két házból álló, házanként pedig mindössze öt lakásos, igazi luxust képviselő, mégis meghitt villapark a III. kerület talán legdinamikusabban fejlődő részén, a Táborhegyen épül, annak is közlekedéssel és bolttal is jól ellátott pontján, az Erdőalja úton. Előny itt az is, hogy az uralkodó szélirány észak-nyugati, ami mindig friss a levegőt biztosít. A nyugodt hegyvidéki a környezet mellé még jó szomszédokat is kapunk.

Az ilyen jó ajánlatok közt kevés az olyan építkezés, amely közel van a kész állapothoz. Az otthonok pedig a nappali mellett egy, két vagy akár 3 külön szobát nyújtanak. A három szintes épületek második emeletén – lift is lesz persze egy ilyen nívós helyen, amely az alagsori garázsból indul – egy-egy penthouse lesz, 84 négyzetméteren, plusz garázzsal, és hatalmas, csaknem 125 négyzetméteres terasszal.

Nem csak a lakás terei, de a két villa sem lóg majd egymásba: mivel hatalmas a telek, így intim környezetben, egymástól kellő távolságra vannak az új épületek.

Az itt épülő két plusz két földszinti lakáshoz saját kertrész tartozik. Ezen felül még egy közös használatú kert is rendelkezésre áll majd, ahol gépkocsi-közlekedés mentesen, biztonságban tudhatja gyermekeit. Mindez, így ebben a „csomagban” pedig szinte egyedülálló jelenleg a környéken!

A villaparkban két ötlakásos ház épül, ami igazán barátságos jelleget biztosít jövőbeni otthonának. Óriási előny az is, hogy az alapfelszereltségen kívül bármi beépíthető. Ez megegyezés tárgyát képezi, azaz a tervek még a vevő igényeinek megfelelően módosíthatók. Az épület hűtése/fűtése, meleg víz ellátása levegő hőszivattyús rendszerrel kerül kiépítésre, padlófűtés, mennyezeti- és falfűtés kombinációja.

Minden ingatlanhoz tartozik ezen felül gépkocsi beálló az öt állásos teremgarázsban, melyek külön megvásárolhatók.

A cikk megjelenését a villapark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Már-már kezdtük azt hinni, hogy minden rendben lesz a forinttal, az euróval szembeni 400-as szint például tisztességes távolságba került, ám hétfőn ismét jött a feketeleves.

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Az országos rendőrfőkapitány belső vizsgálatot rendelt el a sajtóban megjelent állítások, valamint „Magyar Péter nyilatkozata, bejegyzése és vélelmei” miatt.

© 2024 (v2.202102)