Öt százalékos áfával, Újpest egyik legjobb pontján

Újpest központja a felújított 3-as metró közelsége miatt nagyon jó célpont. Errefelé keres otthont? Mutatunk egy nagyon jó lehetőséget.

Rendkívül jó helyen és jó áron, csupán öt százalékos áfával, 20-80-as fizetési ütemezéssel vásárolhatók most meg Újpest-Központ végállomástól pár lépésre egy új társasház lakásai. A kelendő otthonok jövő év végére már elkészülnek és azon túl, hogy mindenhez közel vannak, még különlegességekkel is csábítanak.

Az Arsenál Sarokház, a jól ismert Mester-Építő Kft. új beruházásában, az Árpád út – Erzsébet utca – Munkásotthon utca által határolt területen egy 61 lakásos társasház, ráadásul nem is évek múlva, hanem már 2020 IV. negyedévében átadásra kerülnek a lakások.

Nem csak az áfa de a lakásárak is alacsonyak az Újpest- Központ metró-végállomástól mindössze 3 perces sétára található Arsenál Sarokházban. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor az említett 20%-80%-os fizetési ütemezés lehetősége teszi még jobb ajánlattá itt az ingatlanvásárlást.

Nem véletlen az sem, hogy Újpesten mind több és több az újonnan épülő lakás, de a legjobbak közé tartoznak azok, amelyek a metró közelében vannak, így villámgyors és dugó-mentes (tehát a reggeli és a délutáni csúcsban is nagyon gyors) közlekedést tesznek lehetővé – elképesztően megkönnyítve ezzel az ide költözők életét.

Mi tartozik a társasház előnyei közé? Újpest Központban a bevásárlási lehetőségek és intézmények, szolgáltatások kimeríthetetlen tárháza megtalálható. Ugyanígy, sétatávolságra van több óvoda, iskola és néhány felújított játszótér van a közelben. Emellett intézmények, pénzintézetek, piac, Polgármesteri Hivatal, sétálóutca, távolsági buszállomás, művelődési ház, több cukrászda, gyorsétterem, bevásárlóközpont és szinte minden elképzelhető szolgáltatás van a társasház közelében.

Aki a sportos életmódot kedveli, annak sok lehetőséget kínálnak a közeli kisebb-nagyobb konditermek és a közelmúltban felújított szabadtéri, díjmentesen használható sportpark egyaránt.

A lakások mérete 37-86 m² között változik, egy részük teraszos. Az otthonok különlegessége pedig a hatékony és környezetbarát hőenergia: mind a fűtés, mind a használati meleg víz a közeli újpesti hőerőműből érkezik, távhővezetéken, amely – és ezt sokan elfelejtik – gázüzemű kazánokkal szemben sokkal biztonságosabb.

Továbbá a társasháznak nem kell költeni a kémény felújításra, a kazán karbantartására vagy cseréjére, így hát a közös költség a szokásosnál jóval alacsonyabb lehet. Az épület hőszolgáltatását biztosító hőközpontok felügyelete, és annak a közösségek igényeinek megfelelő beszabályozása, valamint a hibák elhárítása – ez mind-mind lekerül a lakók válláról. A falak is különlegesek: kiemelkedő tűzgátlók és kivételes a hangszigetelő tulajdonságuk is, ezzel segítve a lakók nyugalmát. Sőt, ez a faltípus környezetbarát, mivel természetes ásványi gipszet külszíni fejtéssel termelik ki, a lehető legkisebb környezetterheléssel és a feldolgozás során a gipsz semmilyen vegyi adalékanyagot nem kap.

Itt az idő, nézzen körül Újpesten, ha lakást keres!

A cikk elkészültét az Arsenal Sarokház beruházója, a Mester-Építő Kft. támogatta.


© 2021 (v2.202102)