Öt százalékos áfával, Újpest egyik legjobb pontján

Újpest központja a felújított 3-as metró közelsége miatt nagyon jó célpont. Errefelé keres otthont? Mutatunk egy nagyon jó lehetőséget.

Rendkívül jó helyen és jó áron, csupán öt százalékos áfával, 20-80-as fizetési ütemezéssel vásárolhatók most meg Újpest-Központ végállomástól pár lépésre egy új társasház lakásai. A kelendő otthonok jövő év végére már elkészülnek és azon túl, hogy mindenhez közel vannak, még különlegességekkel is csábítanak.

Az Arsenál Sarokház, a jól ismert Mester-Építő Kft. új beruházásában, az Árpád út – Erzsébet utca – Munkásotthon utca által határolt területen egy 61 lakásos társasház, ráadásul nem is évek múlva, hanem már 2020 IV. negyedévében átadásra kerülnek a lakások.

Nem csak az áfa de a lakásárak is alacsonyak az Újpest- Központ metró-végállomástól mindössze 3 perces sétára található Arsenál Sarokházban. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor az említett 20%-80%-os fizetési ütemezés lehetősége teszi még jobb ajánlattá itt az ingatlanvásárlást.

Nem véletlen az sem, hogy Újpesten mind több és több az újonnan épülő lakás, de a legjobbak közé tartoznak azok, amelyek a metró közelében vannak, így villámgyors és dugó-mentes (tehát a reggeli és a délutáni csúcsban is nagyon gyors) közlekedést tesznek lehetővé – elképesztően megkönnyítve ezzel az ide költözők életét.

Mi tartozik a társasház előnyei közé? Újpest Központban a bevásárlási lehetőségek és intézmények, szolgáltatások kimeríthetetlen tárháza megtalálható. Ugyanígy, sétatávolságra van több óvoda, iskola és néhány felújított játszótér van a közelben. Emellett intézmények, pénzintézetek, piac, Polgármesteri Hivatal, sétálóutca, távolsági buszállomás, művelődési ház, több cukrászda, gyorsétterem, bevásárlóközpont és szinte minden elképzelhető szolgáltatás van a társasház közelében.

Aki a sportos életmódot kedveli, annak sok lehetőséget kínálnak a közeli kisebb-nagyobb konditermek és a közelmúltban felújított szabadtéri, díjmentesen használható sportpark egyaránt.

A lakások mérete 37-86 m² között változik, egy részük teraszos. Az otthonok különlegessége pedig a hatékony és környezetbarát hőenergia: mind a fűtés, mind a használati meleg víz a közeli újpesti hőerőműből érkezik, távhővezetéken, amely – és ezt sokan elfelejtik – gázüzemű kazánokkal szemben sokkal biztonságosabb.

Továbbá a társasháznak nem kell költeni a kémény felújításra, a kazán karbantartására vagy cseréjére, így hát a közös költség a szokásosnál jóval alacsonyabb lehet. Az épület hőszolgáltatását biztosító hőközpontok felügyelete, és annak a közösségek igényeinek megfelelő beszabályozása, valamint a hibák elhárítása – ez mind-mind lekerül a lakók válláról. A falak is különlegesek: kiemelkedő tűzgátlók és kivételes a hangszigetelő tulajdonságuk is, ezzel segítve a lakók nyugalmát. Sőt, ez a faltípus környezetbarát, mivel természetes ásványi gipszet külszíni fejtéssel termelik ki, a lehető legkisebb környezetterheléssel és a feldolgozás során a gipsz semmilyen vegyi adalékanyagot nem kap.

Itt az idő, nézzen körül Újpesten, ha lakást keres!

A cikk elkészültét az Arsenal Sarokház beruházója, a Mester-Építő Kft. támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Volna egy lehetőség Putyin meggyengítésére egy szakértő szerint.

Megjöttek a napelemek, lendületet kapnak a konzervek

Megjöttek a napelemek, lendületet kapnak a konzervek

Jelentős beruházás hajtott végre a nyírmeggyesi Parment Kft. 

© 2024 (v2.202102)