Budai lakás, elképesztő panorámával a Dunára, a belvárosra

Sok helyen van a budai oldalon szép kilátás, de olyan elképesztő panorámás lakás kevés van, mint amilyenre most bukkantunk.

Akad sok jó kilátást kínáló hely a budai hegyekben, de olyan helyszín nagyon kevés van, mint amilyen most következik. A képek már eleve magukért beszélnek, de azért jöjjenek a részletek. Azt pedig előre kell bocsátani, hogy a hihetetlen elhelyezkedés ellenére – a helyi viszonylatban – nem is olyan elrugaszkodott az ár. Egy új építésű lakás errefelé dupla ennyibe is kerülhet!

Óbudának tehát a legbelső, Margit hídhoz közeli részének központjához is közel, mégis zöldövezeti, csendes környéken találtuk ezt a remek lehetőséget.

Errefelé a Kolosy tér környékén, ami Óbuda városhoz legközelebbi kulturális központja, számtalan lehetőség kínálkozik. Az itt lakókat bevásárlóközpont, változatos sportolási lehetőségek és kellemes parkok várják. No meg ide még a Margit-sziget sincsen messze: a csücskét már az ablakból láthatjuk…

Itt a Mátyáshegy lábánál találtunk – mint emlegettük: egy csodálatos panorámával rendelkező – lakást, melynek nappalijából vagy az étkező asztal mellől is gyönyörködhetünk a dunai látképben.

A lakás kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően egyszerre csodálhatjuk a Dunát a Margit híddal, a Lánchíddal, a Parlamenttel és a Gellért-heggyel.

A Folyóka utca egyik társasházának második emeletén találtunk ezt a gyönyörű panorámával rendelkező ingatlant. A lakás összesen 63 négyzetméteres, tágas, világos nappalival, előszobával, fürdőszobával, valamint egy a Budai hegyekre panorámás hálószobával rendelkezik.

A lakáshoz tartozó loggia egy részét beépítették, így a lakóteret megnövelve egy étkező helyiség is kialakításra került, melyből szintén gyönyörű panoráma tárul elénk.

Társasházban 2 lakásonként tároló is rendelkezésre áll, megkönnyítve ezzel a lakók életét.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)