Zöldövezeti otthont karácsonyra, most (még) nagyon jó áron, Rákospalota központjában

Zuglóhoz és Újpesthez is közel, Rákospalota központjában – minden fontos bolttól, intézménytől és megállótól sétatávolságra – most prémium családi otthonokat lehet elcsípni, idén még öt százalékos áfával, baráti négyzetméterárakkal; sőt, a szinte azonnali költözés lehetőségével!

Nem is gondolná az ember, mennyi felfedezetlen gyöngyszem van Pest északi részén. Sokan Angyalföldön, Újpesten keresgélnek, pedig Rákospalota központja sok esetben jobb választás. Nagyobbak a zöldfelületek, emberléptékűbb a környék – és nem utolsó sorban – jóval-jóval barátibb áron lehet itt kis lakásszámú, vadonatúj társasházakat találni, mint a nyüzsgőbb, szmogos részeken.

Aki pedig családdal költözik, annak a jó levegő, a kis lakásszámú társasházak is legalább olyan fontosak, mint a jó közlekedés. Ám szerencsére Rákospalotán erről sem kell lemondani. Errefelé nem csak az M3-as bevezetője, az M0-s és több bevásárlóközpont van, hanem egyenest, átszállás nélkül a belváros felé közlekedő buszjárat is akad, de az újpesti metró végállomás is csak pár buszmegálló. Képünkön pedig  a Rákospalota központban, a Széchenyi téren található Budapesti Magyarok Nagyasszonya templom.

A most bemutatandó, Bocskai utcában épülő projekt pedig éppen errefelé található. A környéken sétányi távolságra vannak nagyobb bevásárlási lehetőségek (például Penny Market és Aldi egyaránt 6-7 percnyire), de közelben vannak iskolák, köztük zeneiskola, óvodák és játszóterek, vagy épp a XV. kerületi Polgármesteri hivatal, bankfiókok, kisebb üzletek Rákospalota központjában, a Hubay Jenő tér környékén. Ahol ráadásképp egy elővárosi vasútállomás is van, amivel csak 13 percnyi vonatút a Nyugati Pályaudvar, illetve a Westend.

Ugyanakkor a háztól pár utcányira áll meg az 5-ös busz, amely Zulgón keresztül a belvárosba, sőt, egészen a Pasaréti térig közlekedik, átszállás nélkül. De közel van ide (pár megálló) az újpesti Stop Shop bevásárlóközpont, számos bolttal, szolgáltatással, gyorsétteremmel; és szintén hamar elérhető az elővárosi vasút és a 3-as metró Újpest-Központ végállomása is. Autóval pedig még további 2 nagy bevásárlóközpont (Pólus, Fóti Auchan) van 10 percen belül. A zöldövezet ellenére tehát kiváló a tömegközlekedés és az autós közlekedés is.

Nézzük akkor a kis társasházat, amely mindössze hat lakásos, óriási előnye, hogy új építésű, mégis lényegében készen van, heteken belül költözhető, és már csak 3 lakás érhető el benne. Ráadásul annak, aki még idén dönt, jelentős kedvezményt kínál a beruházó, tekintettel a 2019. december végéig igénybe vehető, mindössze 5 százalékos áfa-kedvezményre.

A szinte elkészült épület tehát egy hatlakásos, földszint plusz két szintes társasház, megjelenésében divatos kialakítással, melynek egy közel 90 négyzetméteres, valamint egy-egy nagyobb, 134 –144 négyzetméteres lakása van a kínálatban. A „kisebbik” lakás a nappalin és étkezős konyhán kívül 3 hálószobát és két fürdőszobát kínál, így nem csak papíron alkalmas a 3 gyermekes, csok-ot is igénybe vevő családoknak, hanem a valóságban is…

Ráadásul a mai piacot nézve az ára is baráti, hiszen a 11 négyzetméter feletti teraszt is bekalkulálva négyzetméterára 650 ezer forint alatt van. Mi több, a kizárólagos használatú, a lakáshoz járó kertrész értékét, vagy éppen a minőségi, igényes kivitelezést még nem is számoltuk bele a fenti árba. Ezen felül pedig még teremgarázs- vagy autóbeálló is vásárolható a projektben. (A földszinten kialakítandó teremgarázsban 3 db gépkocsi részére biztosított az elhelyezés, további 3 autót a telken belül kialakítandó gépkocsi beállóban lehet elhelyezni.)

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, idén még 5 százalékos áfával!

Az utolsó kép a ház jelenlegi készültségét mutatja.

A cikk a lakások értékesítőjének támogatásával készült.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)