Lakások Európa legszebb adventi vásárának a környékén!

A napokban kihirdették, hogy egy független utazási iroda által megrendezett szavazáson idén a Bazilika előtti adventi vásár lett Európa legszebbje, bár a Vörösmarty tér és a Fashion Street esti fény-pompája sem utolsó…

Az emlegetett első helyezés igazán nagy büszkeség nekünk, persze való igaz, hogy a Szent István Bazilika előtti téren megrendezett vásár különlegesen szép.

Az ünnepi hangulat garantált, a látvány pedig önmagáért beszél, így érdemes kilátogatni egyszer és megcsodálni a teret.

Ezen ünnepélyes alkalomból összegyűjtöttünk néhány lakást, melynek lakói vagy leendő lakói igazán szerencsés helyzetben vannak. Ezekből ugyanis többnyire rálátni immár Európa legszebb vásárára, vagy legalábbis a következő otthonok nagyon közel helyezkednek el a Szent István Bazilikához. Lássuk!

A legszebb panorámával egyértelműen ez a 3 szobás luxuslakás rendelkezik, melynek már közvetlenül az ablakából is gyönyörködhetünk a hangulatos vásárban! No persze az ára sem semmi…

A Bazilikától néhány lépésre, a Bajcsy-Zsilinszky úton helyezkedik el ez a két szobás lakás, melyből csodás panoráma nyílik a Bazilikára. Az előbbi, 300 milliós darabhoz képest itt szinte “filléres” az az 50 millió, amit ezért az otthonért kérnek.

A Bazilika melletti utcában található ez a polgári lakás, mely megint más kategóriát képvisel. Hatalmas belmagasságával igazán elegáns otthon. A lakás négy szobával rendelkezik összesen 159 négyzetméteren, így alkalmas arra is, hogy 2 különálló lakássá alakítsák. Természetesen némi korszerűsítés ráfér, de befektetésre például remek választás.

Szintén a Bazilika szomszédságában eladó ez a nappali+2 hálószobás, tágas, megint csak nívós lakás. Ráadásul az ingatlan vételára a lakás hangulatához illő, nagy gonddal összeválogatott, értékes bútorokat és berendezési tárgyakat is magába foglalja.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)