Újabb lakások épülnek a Tópark városközpontban

Budapest, de talán az egész ország legkülönlegesebb városfejlesztése a Tópark projekt. Méreténél fogva ugyanis egy városnak is beillik, úgynevezett „város a városban” projekt. Most pedig újabb lakások kerülnek piacra, miután az első ütem 200-nál is több lakása sikeresen elkelt, és lassan az irodabérlők is érkeznek. A lakók már belakták a területet, és egyre több az üzlet is, sőt nem csak a tó körüli sétány, hanem a játszóterek és egy iskola is működik a Kelenföldhöz igen közeli, vadonatúj, prémium színvonalú városban.

Aki régen járt erre, nem is hinné, hogy milyen csodálatos fejlődésen ment keresztül a TÓPARK és környezete. A kitűnő helyszínen található, egy kellemes tó közelségével is csábító területen az elkészült homlokzatok igazi élményt jelentenek ízléses változatosságukkal. E mellett folyamatos a parkosítás, a kicsiknek és nagyoknak létrehozott sportolási lehetőségek pedig egy valóban jól élhető környezetet teremtettek.

Az első ütemben értékesített lakásokat már belakták az itt élők, készen van az első ütem épületei között lévő kivilágított passzázs. E sétáló utcákban már néhány üzlet is megnyitotta kapuit, sőt, tavasszal Frei Café kávézó, szépségszalon és „menza” jellegű étterem is nyílik.

Ha pedig valaki Kelenföldhöz, illetve Újbudához közel keresgél igazán minőségi, prémium ingatlanfejlesztést, de nem szeretne a túlárazott Budán vásárolni, annak kitűnő lehetőséget jelent a Törökbálin-Biatorbágy határában lévő Tópark, hiszen a néhány kilométerre lévő Kelenföldi metróállomás akár a közvetlen, gyors menetidejű busszal is könnyedén elérhető, a gépkocsival közlekedőket számára pedig az M1 és M0 autópálya le- és felhajtók teszik gyorsan és könnyedén elérhetővé a projektet nem csak Budapest hanem, Tatabánya-Győr irányába is.

Érdemes megemlíteni az M7 autópálya közléségét, így még Székesfehérvár és a Balaton is rendkívül gyorsan elérhető, mivel nem kell a fővárosba történő be- és kijutással értékes időt tölteni.

Aki tehát Kelenföld, illetve Törökbálint vagy Biatorbágy környékén keresgél, az nem hagyhatja figyelmen kívül a környék legnagyobb fejlesztését, a ’Be My City’ szlogennel igényes lakókat csábító Tóparkot.

 

Egyediségét továbbá az adja, hogy a Tópark Magyarország legelső „Város a Városban” koncepciójú fejlesztése. Az új városnegyedben egy 330 méter hosszú fő passzázs fut végig, melyet irodák, üzletek és lakások vesznek körül, változatos, hipermodern és esztétikus formában. A területhez közeli tó partján kialakított gyönyörű sétány pedig esztétikai, ökológiai és szociális szempontból is fontos az itt lakók életében.

Jelenleg a H épület lakásai kerülnek eladósorba, ahol a változatos lakáslistán mindenki megtalálja a számára ideális kialakítású, méretű és elhelyezkedésű otthont. Az egy hálószobás lakásoktól kezdve, akár nagyobb családok számára ideális, nappali + 4 hálószobás lakást is vásárolhatunk.

A cikk megjelenését a Tópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

© 2024 (v2.202102)