Balatoni és budapesti elegáns házak

Most olyan lakásokat keresgéltünk, melyeknél a korszerű építészeti és műszaki megoldásokon túl a ház kifejezetten esztétikus külseje is szempont volt. Ezek az igényes lakóprojektek tehát alaposan kitűnnek a többi közül, meglehetősen elegáns megjelenésükkel. Válogatásunkban több fővárosi és egy Balaton-parti projekt is helyet kapott.

A sok új építésű beruházás között mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő projektet, de ami kívülről is különlegesebb az átlagnál, abból azért kevesebb van!

A Paskal Garden tervezésekor például a legfontosabb szempont volt a mai építészeti trendeknek való megfelelés és a fenntarthatóság, ezért a design mellett a legkorszerűbb anyagokat és épületgépészeti rendszereket alkalmazták. Az épület külsőjén megfigyelhető íves vonalvezetésű erkélyek, könnyed üvegkorlátok és az szép hatást keltő, lépcsőzetes épületszerkezet. Ez utóbbi, amellett, hogy esztétikus, segíti az épület zöld környezetébe történő beilleszkedést is.

A XIII. kerületi Kartács utcában épül a Magnólia Ház, mely több szempontból is különleges.

A saroképület egyszerre őrzi a XIX. század építészeti hagyományait és jeleníti meg a modern megoldásokat. Eleganciáját az adja, hogy a nagy belmagasságokkal rendelkező régi homlokzat és ház teljesen új, hipermodern belső kialakítást kap, amely közben kívülről továbbra is harmonikus egységet alkot a környezetével. Így egyszerre idézi a polgári lakások hangulatát és biztosítja a kor elvárásainak megfelelő kényelmet.

A VIII. kerület fejlődő részén épül a Marone House, mely egyedi, ugyanakkor szintén kellemesen illeszkedik környezetébe. Az épület különleges hangulatú homlokzata mögött pedig nem kevesebb, mint 150 darab napos és erkélyes okosotthon bújik meg. Az épület ráadásul nem csak elegáns, de környezetbarát is, mivel megújuló energiát használó, levegő-víz típusú hőszivattyús, felületfűtéses rendszer gondoskodik az otthonok melegéről.

A XIII. kerület megújult kertvárosias környezetében épül a Madarász 38 társasház. Az épületek nagyméretű pihenőparkot fognak közre, melyben látványos játszótér kerül kialakításra, mini csúszdaparkkal. Ezen kívül klubház, sportolási és szórakozási lehetőségek is várják majd az itt lakókat. A társasház változatos méretű és kialakítású lakásokat találunk, köztük a felső szinteken nagy teraszos, exkluzív otthonokat.

Válogatásunk utolsó tagját a Balaton-partól hoztuk, méghozzá Balatonföldvárról. Itt – a Kvassay sétány közelében – épülnek minőségi luxuslakások. Az elegáns társasház lakásaihoz impozáns méretű teraszok tartoznak, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a Balatonra.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Az Európai Parlament jóváhagyta ennek meghosszabbítását.

Újabb fizetős parkolási zónák jönnek Budapesten

Újabb fizetős parkolási zónák jönnek Budapesten

Újbudán a Sashegyen, Zuglóban pedig az Örs vezér terénél kell fizetni. 

Lánchíd felújítása: vizsgálat indult vesztegetés miatt

Lánchíd felújítása: vizsgálat indult vesztegetés miatt

Nyomozást rendelt el a Nemzeti Nyomozó Iroda.

Brutálisan megdrágultak a balatoni szállások

Brutálisan megdrágultak a balatoni szállások

Akad olyan település, ahol 30 százalékos áremelkedés történt. 

© 2024 (v2.202102)