Színek az otthonunkban: lakások sárgában

Folytatjuk sorozatunkat, ezúttal sárgában pompázó otthonokat mutatunk, és elmondjuk miért is jó választás ez a szín!

Újra melegszik az idő, így eszünke idézi, hogy a sárga a napfény színe. Használatával vidámságot, derűt vihetünk otthonunk fala közé. Sajnos manapság egyre kevesebben mernek élénk színeket használni a lakásban, pedig mértékkel használva nagyon jól mutatnak. A sárga például kifejezetten jól kombinálható szín, ráadásul számos kedvező hatása is ismert. Ez a vidám szín – állítólag – még a depresszió tüneteit is enyhíti, sőt növeli az önbizalmunkat is. Mutatunk néhány gyönyörű lakást sárgában!

Ebben a VIII. kerületi lakásban a kiegészítőkön keresztül csempészték be a sárga színt. A háromszobás lakás jó példa rá, hogy egy ilyen élénk, vidám szín, mint a sárga lehet elegáns anélkül, hogy túl harsány lenne.

Ez a budai lakás épp oly friss, fiatalos, mint maga a sárga szín. Az 1+2 félszobás lakást a tulajdonosai teljesen felújították, melyhez az inspirációt Frida Kahlo adta. A lakásban több helyen is megjelenik a sárga szín, kékkel és zölddel kombinálva pedig nagyon trendi lett az enteriőr.

VI. kerületi Belső Terézváros szívében található ez a 3 szobás lakás. Jól látszik egy élénk színű bútor elég ahhoz, hogy feldobjuk a teljes összeképet. Ebben a lakásba egy szép sárga kanapé került be, ami tökéletes harmóniában van a szürke árnyalatokkal.

Nem csak a nappaliban, akár a fürdőszobában is remekül mutat. Szintén a VI. kerületben található ez a 2 szobás lakás, ahol a szokásos színke helyett egy kicsit merészebbet választottak a fürdőbe. Az összhatás pedig tökéletes!

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vajna Tímea új vizek felé evezett a fánkozóból való kiszállás után és a fánkozó is profilt váltott.

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A NASA tudósai szerint a tongai vulkánkitörés olyan hatalmas robbanóerőt szabadított fel, amely mellett eltörpült a hirosimai atombombáé.

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Több mint 70 ezer diák vett részt a középiskolai írásbeli felvételin, ezzel megágyaznak a következő lépcsőnek a tanulásukban.

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Az ország többi részén is erősebb a kereslet mint a covid előtt. Igaz, gyengébb, mint tavaly.

© 2022 (v2.202102)