Csodás fürdőszobák gyönyörű otthonokból

 

Mai válogatásunkba a legszebb fürdőszobákkal rendelkező otthonokat gyűjtöttük össze az Ingatlantájoló kínálatából.


Kép forrása: pixabay.com

Egy tradicionális parasztházban, Pulán

A Balaton-felvidéken, Pulán áll ez a 6 szobás parasztház, amit a hagyományos értékek megtartásával újítottak fel, ennek jegyében történt a fürdőszoba felújítása is. A gyönyörű házban egy csodás Eszterházy kályha is található, a telek végében patak csordogál.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egy VI. kerületi, modern lakásban

A VI. kerületben, a Vörösmarty utcában található ez a nappali + 2 szobás lakás, melynek fürdőszobája gyönyörű tájképet ábrázoló csempét kapott a tusolóban. A lakásban lévő minden bútor a vételár részét képezi.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egy gyönyörű házban, Gyulán

Gyulán, a Kisökörjárásban, az Élővíz-csatorna partján áll ez a nappali + 2 szobás családi ház, melynek udvarán egy szoba-konyhás épület is található, így az ingatlan kétgenerációs család számára is tökéletes lehet. A ház szépen felújított állapotban várja új lakóit, fürdőszobájában egyszerű, visszafogottan elegáns csempe, a kád felett egy különleges kép látható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egy igazi családi otthonban, Angyalföldön

Angyalföldön található ez a nappali + 2 hálószobás lakás, mely nagyon szép, modern, fiatalos felújítást kapott. A fürdőszoba különlegessége érdekes textúrájával a hatszögletű járólap és csempe, és a félig szabadon álló egyedi fürdőkád.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egy felújított, VI. kerületi lakásban

Befektetőknek ideális ez a Szondi utcai ingatlan, melyben felújítása során két lakást alakítottak ki. A lakások belső tereit belsőépítész álmodta meg, ami a gyönyörű, mozaik- és metrócsempés fürdőszobán is látszik. A lakások egyben és külön-külön is megvásárolhatók.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

© 2021 (v150.202005)