Idén a XIII. kerületből hozzuk az első hét legszebbjeit

Az újév első napjainak heti összeállításában az ország talán legnépszerűbb, de a főváros bizonyosan legkedveltebb pontjáról, a XIII. kerületből hoztuk el a hét legszebb lakásait.

A XIII. kerületből érkező kínálat igen bőséges, már csak azért is, mert ez a rész talán a legkedveltebb pesti célpont a lakáskeresők körében. Szerencsére sok szép lakás is van errefelé, keresgéljünk akár a blsőbb Újlipótváros városrész egyik patinás társasházában, vagy kissé kifelé található angyalföldi rész modern, újépítésű házaiban. Körülnéztünk mi is errefelé és sok szép, magazinba illő lakást találtunk, melyek az év első (fél) hetében is kiérdemelték a “hét legszebbjei” címet.

Először a kerület, belvároshoz közelebb eső részén, Újlipótvárosban néztünk szét és mutatunk is innen két gyönyörű lakást.

Itt a Duna partján található az alábbi háromszobás, örökpanorámás lakás, melyből megcsodálhatjuk a Halászbástyát, a Dunát, illetve a Margit-szigetet. Az ingatlan elosztása kiváló, tágas nappalival, 2 szobával, étkezős konyhával rendelkezik, valamint tartozik hozzá erkély is.

A következő lakás Újlipótváros egyik legkedveltebb utcájában, a Pozsonyi úton található. A 76 négyzetméteres lakásban 2+1 félszoba van, a teljes lakást pedig nem rég teljeskörűen felújították.

A kerület zöldebb része felé haladva, Angyalföldön is sok jó lehetőséget találtunk.

Nyugodt kertvárosi környezetben, közvetlenül a Rákos patak partján kínálják eladásra ezt az idén felújított 3 szobás lakást. A műszaki és esztétikai felújítás során a tulajdonosok törekedtek a tágas terek kialakítására, mindezt a praktikum jegyében.

Szintén a kerületben, közel a Westend City Centerhez akadtunk erre a gyönyörűen felújított, azonnal birtokba vehető, 2.emeleti, utcai nézetű, 67nm-es lakásra, egy igényes, liftes házban.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hogy állunk megújuló energiával? A Klasszis Média konferenciáján erre is választ kaphat

Hogy állunk megújuló energiával? A Klasszis Média konferenciáján erre is választ kaphat

A Klasszis Média rendezvénye keretében vizsgáljuk a nemzetközi, de főleg a hazai energiakörképet.

Budapestre jön a kínai elnök – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Budapestre jön a kínai elnök – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Ma 11 órától ismét Kormányinfó, ezúttal Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel és Vitályos Eszter kormányszóvivővel.

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Nőtt a drága kabriók iránti kereslet. A tavalyhoz képest fiatalabb és drágább modelleket keresnek a portálon.

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

És egyre rövidebb időt lennének képesek átvészelni, ha elvesztenék állásukat- derül ki a BNP Paribas Cardif Biztosító és a Medián legfrissebb, első negyedéves közös kutatásából.

© 2024 (v2.202102)