Új év, új tervek, új nyaraló a Balatonon

Balatonföldváron, a központhoz közel, egy régi, romantikus platánfa-sor közelében eléggé jó áron bukkantunk egy új építésű társasházra. Itt a Balatonon már csak néhány lakás vár új gazdára, ráadásul hónapokon belül el is készül az épület!

A régészeti leletek szerint már a 4. században kelta földvár állt a mai Balatonföldvár területén, innen kapta a nevét a helység, bár akkor még nem voltak szörfözők a Balatonon…  E földvár első írásos említése a 11. századból való, majd pedig 1358-ból. A mai város elődje a XVII–XIX. században Kőröshegy pusztája, magát a fürdőtelepet pedig a XIX. század végén a Széchenyi-család alapítja, parkot hoznak létre, majd 1896-ban nyitották meg hivatalosan a fürdőtelepet. Ekkor már negyven szép villa állt a településen és hamar kedvelt üdülőhely lett; különösen az arisztokraták közt, és más magas hivatali, katonai körökben.

Balatonföldvár talán a déli part leggyorsabban fejlődő városa. A kitűnő elhelyezkedése mellett kiváló otthonok, apartmanok kaphatók itt. Ilyen múlttal nem csoda, ha ma is elegáns a tóparti városka központja. Itt pedig most mégis igen jó ár-érték arányú, új építésű, parthoz közeli luxusházat találtunk.

El sem hinné tehát, milyen könnyen tartozhat most Ön is a mai tehetősek közé! Mert új építésű, nagy kényelemmel csábító, jó áron kínált új lakások érhetők el a déli part egyik legrégebbi fürdőhelyén, Balatonföldváron. Ráadásul egy jobb fővárosi használt kislakás áráért már elérhető itt egy tágas apartman, amely rövidesen, hónapokon belül készen is lesz!

Itt, közvetlenül a Balaton partján, egyedülálló, több, mint egy kilométer hosszú védett platánsorral szegélyezett Kvassay sétány igazi déli parti hangulatot kölcsönöz a városkának. Ennek a csodás sétánynak a közvetlen közelében kínál tehát 56 új építésű luxuslakást egy fejlesztő, melyek több mint fele már el is kelt.

Itt azután mind a saját nyaralót, mind a befektetést keresők megtalálják a számításukat. Nem csak egy- vagy két szobás, de ezúttal 3, 4, sőt 5 szobás luxuslakások is lesznek a házban.

Hatalmas előnyt jelentenek az igen tágas teraszok is, ahogy egy modern nyaraló-lakásnál ez elvárható; a földszinti lakásokhoz pedig saját kertrész tartozik. Ezen felül hatalmas parkosított kert és kültéri medence ad hozzá jelentős értéket a befektetéshez.

További előny, hogy a lakások igen modern, színvonalas, és főképpen energiatakarékos hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszerrel vannak szerelve és a további gépészeti elemek is igényesek. Az otthonok mellé a pinceszinten vagy kertben megvásárolható garázshelyek és tárolók is a tulajdonosok kényelmét szolgálják.

A cikk az ingatlanok értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

© 2024 (v2.202102)