A nagyvárosi életérzés a XIII. kerületben vár

Lehetnek bármennyire olcsók az agglomerációban található ingatlanok, igazi nagyvárosi életérzést csak a fővárosban kapunk, például a XIII. kerületben.

Akinek fontos, hogy mindig minden nyitva, és csak egy ugrásra legyen, akinek fontos, hogy reggel ne a dugóban üljön, hanem tömegközlekedéssel gyorsan beérjen a munkahelyére, akinek fontos, hogy nagyobb gyerekei önállóan is könnyen eljussanak bárhova, akinek fontos, hogy este ne autóval kelljen elindulnia, ha szórakozási lehetőséget keres, és aki annyira a nagyvárosi léthez szokott, hogy azt sem tudja, mit kezdjen egy kerttel, az biztos, hogy inkább egy frekventált elhelyezkedésű lakást vásárol a fővárosban.

Ami persze nem olcsó, de ha belegondolunk abba, hogy az agglomerációban inkább csak családi házakat találunk, és a felújított vagy újszerű állapotú családi házak árán már egy jó elhelyezkedésű lakást is kaphatunk Budapesten, egyből meggondoljuk, hogy fel tudjuk-e adni a nagyvárosi életünket.

És ha jobban megnézzük az árakat láthatjuk, hogy mindezért még a nagy élettérről sem kell lemondanunk, hiszen a tényleg kiváló állapotú családi házakat már az agglomerációban is olyan áron kínálják, amennyiért Budapesten 65-100 nm közötti nagyobb lakást is vehetünk.

Kérdés persze, hogy mégis Budapest melyik részén találunk ilyen lakásokat, és milyen állapotban. A XIII. kerületben álló Magnólia Házban még akad néhány eladó lakás a fenti paraméterekkel, és mivel egy teljesen újjávarázsolt, klasszikus épületről van szó, gyakorlatilag teljesen újszerű állapotban.

A Kartács és a Hajdú utca sarkán álló épület elhelyezkedése minden szempontból ideális, az Árpád-híd közelében található, ahonnan a 3-as metró, a Váci úti irodafolyosó, a Margit-sziget, rengeteg kikapcsolódási lehetőség és minden szükséges szolgáltatás könnyen elérhető.

A 100 éves, gyönyörű épületet teljesen felújították, és egy emeletráépítéssel bővítették. Így 68 klasszikus stílusú, mégis a modern kor igényeinek megfelelő lakás született, melyek között tágas, nagypolgári hangulatot tükröző, mégis gazdaságosan fenntartható lakásokat, és az emeletráépítésnek köszönhetően, hangulatos és világos tetőtéri és duplex lakásokat is találunk.

 

Ezek a lakások egyaránt ideálisak családosok vagy családalapítás előtt álló fiatalok számára, életre szóló befektetést kínálnak, hiszen kellően tágasak ahhoz, hogy a család bővülésével ne kelljen nagyobbat keresni. Itt minden családtag számára biztosított a saját élettér, a duplex lakások egyúttal két fürdőszobával is rendelkeznek. A nagy lakások ugyanakkor befektetők számára is tökéletesek, hiszen a frekventált elhelyezkedésű XIII. kerületben egy ilyen lakás már 300-350 ezer forintos bérleti díjjal is kiadható.

Bár a környék a lehető legjobb választás, a kikapcsolódás a házon belül is biztosított, a fejlesztő Kartács Projekt Kft.-nek köszönhetően, akik az épület hangulatos, dongaboltozatos pincéjét felújították, ahol egy fitneszterem és infraszauna is helyet kap majd, ami közösségi térként a lakók közötti szorosabb kapcsolatot is erősíti. A ház belső udvarán pedig egy szépen gondozott zöld kertet alakítanak ki, ahol nyugodtan pihenhet, aki vágyik a kert adta nyugalomra, de nincs annyi szabadideje, hogy egy családi ház kertjét gondozza.

A korszerű hőszigetelésnek és a házközponti fűtésnek köszönhetően energiatakarékos lakások még mindig 5%-os áfával vásárolhatóak meg, ezért érdemes időben érdeklődnünk, és ha nem maradunk le erről a kivételes lehetőségről, akkor idén tavasszal már be is költözhetünk új otthonunkba.

A cikk megjelenését a Magnólia Ház fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

Az első negyedévben megkötött teljes körű casco szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, ami 5,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Híreink a háború 786. napján.

© 2024 (v2.202102)