Ilyenre fesd a hálószobád, hogy minden reggeled vidáman induljon!

 

Mutatjuk a legjobb hálószoba színeket, amelyek ideálisak a vidám ébredéshez.

Kép forrása: pixabay.com

Napsütötte színek

Citromsárga

Igen, a citromsárgáról mindenkinek rögtön a vidámság, frissesség jut eszébe, egy teljesen citromsárga szoba azért azonban kicsit túlzás lenne. Szerencsére azért remekül párosítható halvány szürkével, így érdemes a sárgát csak kis mennyiségben a falon és a kiegészítőkön feltüntetni. Vagy kipróbálhatjuk akár csíkosban is.

Körömvirág

Ha a citromsárgát túl erősnek érezzük, kipróbálhatjuk a körömvirágot, ezt bátran használhatjuk nagyobb felületeken is. A tengerészkék és az olajzöld remekül passzol hozzá, mint ahogyan a fémek csillogása is.

Hideg színek

A napsütötte színekkel szemben, a hideg színek is ideálisak a hálószobába, mégpedig azért, mert egyrészt megnyugtatnak, másrészt viszont rendkívül frissek.

Jégkék

A jégkék például annyira friss árnyalata a kéknek, hogy minden reggel úgy érezhetjük, mintha egy nagyot lélegeznénk a tiszta levegőből, ha ilyen szobában ébredünk. Ennek a IX. kerületi lakásnak a hálószobájába is ezt a színt választották.

Még több képért kattintson a fotóra!

Mentazöld

Hasonló hatása van a mentazöldnek is, ami pisztácia zölddel és meleg fával kiegészítve nagyszerű kombinációt alkot.

Az ébredő természet színei

Bimbózó rózsaszín

A napsütötte színekhez hasonlóan a tavasz színei is ideálisak a hálószobába, hiszen a természet ébredésére emlékeztetnek, üdeséget, frissességet visznek a helyiségbe. Erre az egyik legjobb példa a növények ágain, szárain még épphogy csak megjelent bimbók rózsaszín árnyalata. Remekül mutatnak például fehérrel vagy akár fekete-fehérrel kiegészítve is, ahogyan ennek a múcsonyi családi háznak a hálószobájában is látható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Barackvirág

Hasonló hatása van a kicsit élénkebb, narancsosabb barackvirág színnek is, ami szintén remekül mutat fekete-fehérrel, de fehérrel, halványszürkével vagy piszkos fehérrel még inkább. Ennek a XXII. kerületi családi háznak a hálószobájában is fehérrel és szürkével egészítették ki.

Még több képért kattintson a fotóra!

Levendula

A levendula színnek két előnye van, az egyik, hogy megnyugtat, ami egy hálószobában nem hátrány, hiszen nemcsak ébredni, hanem nyugodtan elaludni is itt szeretnénk, a másik, hogy ugyanakkor energizál, és jó hangulatot teremt, ami ébredéskor kifejezetten jól jön.

Ibolya

Kicsit erőteljesebb árnyalata a lilának az ibolya, ami hasonló hatással bír. Viszont mivel erőteljesebb szín, ne használjuk teljes falfelületen.

Meglepő, de ezek a színek is

A reggeli vidám ébredést elősegítő színek közt akad két meglepetés is. Nézzük, miért szeretjük őket!

Tengerészkék

A tengerészkék a napsütötte színekhez hasonlóan a nyár színe, így rendkívüli módon fel tud tölteni energiával. Természetesen fehérrel, csíkosban és egy kis pirossal kiegészítve az ideális.

Bézs

Elsőre unalmasnak tűnik, de csak akkor, ha kizárólag barnás-, sárgás árnyalatokkal egészítjük ki. Válasszunk mellé fehéret, ami frissességet visz a szobába, és kiegészítésnek vidám, élénk színeket.

Külföldi képek forrása: housebeautiful.com

 

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)