Elhoztuk a legszebbeket a XII. kerületből

A hét legszebbjei válogatásba ezúttal Budán keresgéltünk, sőt tovább szűkítettük a kört és az egyik legelegánsabb, legkedveltebb kerületből hoztuk el a legszebb lakásokat. Lássuk milyen szép lakásokat lehet venni a XII. kerületben.
A Budai-hegység egy jelentős része itt a XII. kerületben található, így amellett, hogy számos kirándulóhelyet találunk errefelé, kiemelkedően jó környék lakhatás szempontjából is. A friss levegő, a szép panoráma – melyre nagy esélyünk van errefelé-, és a barátságos környezet bizony sokakat csábít a errefelé. Persze vannak a kerületnek forgalmasabb részei, melyek jó közlekedési lehetőségei miatt kiemelkedők. Mutatjuk a legszebb lakásokat a XII. kerületből!

A Mom Park közvetlen közelében található ez a 84 négyzetméteres lakás, melyet teljes körűen felújítottak. A 4 szobás lakást ráadásul Wifis- okosotthon rendszerrel is felszerelték, így igazán kényelmes és modern otthon.

Tájvédelmi körzet mellett, egy csendes utcában található ez a 2+1 félszobás, teraszos felújított lakás. A lakásba lépve  szemben az amerikai konyhás nappali fogadja az ideérkezőt. A nappaliból nyílik a fürdőszoba, egy tárolóhelyiség és a kisebb hálószoba. A külön bejáratú nagyobbik hálószoba előtt pedig étkező került kialakításra.

A következő lakás a Szilágyi Erzsébet fasortól kicsit beljebb eső részen helyezkedik el. A 105 négyzetméteres lakásban tágas nappali, konyha, 3 hálószoba, valamint fürdőszoba található. A lakás különlegessége, hogy 2 terasz is kapcsolódik hozzá, melyekről csodálatos panoráma tárul elénk a Rózsadombra, csakúgy mint a nappaliból.

A kerület hegyvidéki részén, Istenhegyen, egy csendes mellékutcában találtuk válogatásunk utolsó tagját. A Kis-Svábhegy innen szinte karnyújtásnyira fekszik, és a közelben több kirándulóhely is van, ahol kellemes sétákat tehetünk. A felújított lakásban amerikai konyhás nappali, 3 különnyíló hálószoba, 2 fürdőszoba és egy tágas terasz található.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Jön a Kormányinfó: mutatjuk a legfontosabb bejelentéseket, percről percre!

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)