5 módja annak, hogy egy utazóláda az otthonunk része legyen

 

Mai cikkünkben 5 ötletet mutatunk arra, hogyan válhat egy utazóláda otthonunk díszévé.

Tegyük az ágy végébe

Ez az egyik legtipikusabb felhasználási módja, így akár a hálószobánk fókuszpontja is lehet, és tarthatunk benne extra ágyneműt, takarókat vagy lefekvés előtt ide dobálhatjuk be az ágyról a csak dekorációként használt díszpárnákat.

Kép forrása: babywatchome.com

Vagy az ágy mellé

Az ágy mellé állítva akár éjjeliszekrényként is funkcionálhat. Előnye, hogy sokkal több minden elfér a tetején, mint egy éjjeliszekrényen.

Kép forrása: homedecorpin.com

Ennek a VII. kerületi lakásnak a hálószobájában például az éjjeliszekrény mellé került egy gyönyörű, fonott utazóláda. Íves fedele miatt éjjeliszekrénynek nem is lenne jó, de így legalább rengeteg mindent bele lehet pakolni.

Még több képért kattintson a fotóra!

Használjuk dohányzóasztalként

A lapos tetejű utazóládák már csak méretük miatt is ideálisak dohányzóasztalnak, ráadásul nem is olyan unalmasak, mint egy átlagos dohányzóasztal. A belsejükbe pedig elrejthetjük például a magazinokat, de társasjátékokkal is megtölthetjük.

Kép forrása: pinterest.com

Vagy minibárnak

Egy olyan utazóláda, ami elég magas, akár minibárnak is tökéletes lehet a nappaliban vagy az étkezőben.

Kép forrása: homedit.com

Ennek a III. kerületi lakásnak az étkezőjében is helyet kapott egy utazóláda. Bár alacsony, pakolósnak attól még tökéletesen megfelel.

Még több képért kattintson a fotóra!

Tegyünk egyet az előszobába

Bár cipősszekrénynek nem épp a legpraktikusabb, a tükör alatt remekül mutat egy utazóláda az előszobában. Ha más nem, az épp kezünkben lévő leveleket letehetjük hazaérkezéskor a tetejére, vagy csinálhatunk belőle ülőkét, ami megkönnyíti a cipőhúzást. Ebben a III. kerületi lakásban is a tükör alatt, a cipősszekrény mellett kapott helyet.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

© 2021 (v2.202102)