Hegyvidéki és hipermodern, Óbuda legzöldebb helyén

Ha a budai hegyekben, például Óbuda zöld részén keresgél valaki, akkor nem elégszik meg a közepessel, hanem a kiemelkedőt keresi. Mi most éppen egy ilyen luxus-különlegességet találtunk a Táborhegyen, egy rövidesen elkészülő villaparkban.

Mi az ami manapság igazán trendi? Nem, nem a klasszikus soklakásos lakóparkok, hanem az exkluzív villaparkok. Ezek az igen kis lakásszámú, új építésű és egyúttal ultramodern házak jelentik a jövőt. Persze csak akkor, ha egyúttal kiemelkedően jó helyen vannak. Zöld, hegyvidéki, budai környezetben. Lehetőleg persze szép kilátással megtoldva.

Ez így túl szépen hangzik, hogy igaz legyen? Pedig van példa olyan egyedi luxusra is mint amit az előbb felvázoltunk. Méghozzá Óbuda egyik legeslegjobb helyszínén, a Táborhegyen.
Errefelé sok új lakás épül, de az a villapark, amelyről most szó lesz még egyedibb, mert ez egy természetvédelmi terület mellett épül, ugyanakkor közel a Bécsi-Vörösvári úti csomóponthoz, valamint bevásárlási és szabadidős lehetőségekhez.

A luxus érzetét a gyönyörű kilátást adó, hatalmas üvegfelületek emelik. De fontos az is, hogy igen jó a levegő, mégis nagyon közel a nagyváros, a jó közlekedési csomópontok, az intézmények, a bevásárlási lehetőségek. Ilyen helyen élnek azok, akik tehetősek, ide költöznek azok, akik sikeresek, megdolgoztak a sikerért és megérdemlik, hogy nívós helyen éljenek.

Olyan helyen mint például az Erdőalja út, ahol a 85-ös szám alatt kis lakásszámú villa-lakások épülnek. Nagyvonalú, igen tágas belső terekkel, nem apró „lyukakkal”, ami sok mai lakást amúgy jellemez. De a panoráma okán az is lényeges, hogy ne aprócska erkélyeken kelljen „bigyeregni”, hanem hatalmas teraszok legyenek, ahonnan nemcsak a szép kilátás élvezhető, de alkalmas reggelizőhelynek, tágas pihenőhelynek is; méghozzá olyannak, ahonnan rendre élvezhetjük a környék csendjét, jó levegőjét.

Ez az Erdőalja úti egyedi villapark mindössze két házból áll, házanként pedig csupán öt-öt lakásos, teljes körű luxust nyújtó otthont kínál.

Ráadásul nem csak nagy felületű a házakat körülvevő zöld a környezet, hanem a szélirány is északi, észak-nyugati, így errefelé mindig friss a levegő.

Mindezeken felől kimondhatatlan előny, hogy a házak rövidesen készen is lesznek, hamar beköltözhetők.

A lakások a nappali mellett egy, két vagy akár 3 szobát kínálnak. A három szintes épületek második emeletén (a lift van, mégpedig az alagsori garázsból indul) egy-egy penthouse lesz, 84 négyzetméteren, plusz garázzsal, és egy-egy elképesztő méretű, csaknem 125 négyzetméteres terasszal!

A villapark további előnye, hogy itt nincsenek egymás szájában a házak, a lakások, hanem hatalmas telken, mégis intim környezetben helyezkednek el az új épületek.

A két plusz két földszinti lakáshoz saját kertrész tartozik; sőt, még egy közös használatú kert is lesz majd, ahol gépkocsi-közlekedés mentesen, mindenki biztonságban tudhatja játszó gyermekeit.

Az otthonok kialakítása pedig teljesen személyre szabható: az alapfelszereltségen kívül bármi beépíthető; tehát a belső tervek még a vevő igényeinek megfelelően módosíthatók. Az épület hűtése/fűtése, meleg víz ellátása levegőt használó hőszivattyús rendszerrel működik, a hőleadást (és nyáron részben a hűtést) pedig padlófűtés, mennyezeti- és falfűtés kombinációja oldja meg. Minden ingatlanhoz az öt állásos teremgarázsban parkolóhelyek vásárolhatók.

A cikk megjelenését a villapark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Híreink a háború 786. napján.

Orbán Gáspár a nemzetbiztonságra ügyel majd? A családban marad?

Orbán Gáspár a nemzetbiztonságra ügyel majd? A családban marad?

A miniszterelnök fia egy új nemzetbiztonsági testület megszervezésén munkálkodik, árulták el az ügyet közvetlenül ismerő, kormányhoz köthető források.

© 2024 (v2.202102)