5 egyedi előszoba design, ami egyszerre praktikus és stílusos is

 

Mai bejegyzésünkben 5 olyan egyedi ötletet mutatunk, ami igen sokat dob majd az előszobánkon.

Kép forrása: pexels.com

Alakítsunk ki öltözőfülkéket

A reggeli elindulást gyakran megnehezíti, hogy a családtagok csak akadályozzák egymást az öltözködésben, ha senkinek sincs saját fogasa, és egymás hegyén-hátán vannak a kabátok, sőt mindenki mindenkinek a sálját, sapkáját, kesztyűjét megtalálja, csak éppen a sajátját nem. Ezért szerencsés a fogas helyett inkább kis öltözőfülkéket kialakítani, mint az óvodákban, ahol mindenkinek saját fogasa, padja lehet alatta cipőtárolóval, felül egy kis polccal.

Kép forrása: thespruce.com

Szerezzünk be egy üzenőtáblát

Egy tábla sok mindenre jó lehet, fontos emlékeztetőket írhatunk rá, így nem felejtünk el semmit, ha ránézünk még az indulás előtti pillanatban, vagy amikor hazaérünk, de üzeneteket is írhatunk rajta a család többi tagjának. Ha pedig az alján egy kis tárolórekesz is van, akkor a postát is egyből van hova letenni, mikor hazaérkezünk.

Képek forrása: childmagsblog.com és pinterest.com

Elrejtve

Akik különösen szeretik a rendet, esetleg a minimalista szemléletmód hívei, azok legjobban teszik, ha a nyitott fogasok helyett inkább zárt szekrényeket választanak. Még jobb, ha a szekrények beépített szekrények, így szinte beleolvadnak a falba, különösen, ha a fallal megegyező, vagy legalábbis nagyon hasonló színt választunk. Erre jó példa ennek az egri lakásnak az előszobája, ahol még az ülőke is betolható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Összhangban a lakással

Az előszoba berendezése egyáltalán nem mellékes, ezért fontos, hogy ugyanolyan stílusú legyen, mint a lakás többi része. Különösen igaz ez akkor, ha az előszobából közvetlenül, ajtó nélkül léphetünk a nappaliba, ahogyan ebben a II. kerületi lakásban is látható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egy hely a vizes holmiknak

Egy nagyobb eső után hazaérve, jó ha a vizes ruháinkat, esernyőnket úgy száríthatjuk meg, hogy közben nem vizezünk össze más ruhákat, és a sáros cipőket is le tudjuk tenni valahová. Ehhez fontos, hogy a zárt szekrények mellett fogasok is legyenek, illetve a falra szerelt fogasokon kívül egy külön álló fogas. Ezen kívül jó, ha beszerzünk egy cipőcsepegtetőt is.

Kép forrása: housefulofhandmade.com

 

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Papíron gazdagabbak lettünk, de Ön is így érzi?

Papíron gazdagabbak lettünk, de Ön is így érzi?

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) reálkereset 9,9 százalékkal nőtt a fogyasztói árak előző év azonos időszakához mért, 3,7 százalékos növekedése mellett. 

Orbán Viktor az éjjel hozzányúlt a rezsipénzünkhöz

Orbán Viktor az éjjel hozzányúlt a rezsipénzünkhöz

A miniszterelnök Lantos Csaba energiaügyi miniszterrel befizetteti a gáz- és villanyszámlát.

Lázár János tett róla, hogy titokban maradjanak a NER építkezéseinek részletei

Lázár János tett róla, hogy titokban maradjanak a NER építkezéseinek részletei

Eltüntethető lesz az eddigi kötelező tájékoztatási felület az építési hatóságnál.

Összeomlás előtt az egészségügy?

Összeomlás előtt az egészségügy?

A kórházi adósságok az egekben, a beszállítók óriási bajban.

© 2024 (v2.202102)