Új, budai, hegyvidéki villában igazán szép az élet!

A budai hegyek legjobb részei azok, amelyek még nincsenek túl messze a belső részektől, de már a zöld környezet és a jó levegő utánozhatatlan budai hangulatot biztosít. Éppen egy ilyen helyen, a Sasadi út Farkasrét felőli végén bukkantunk egy hipermodern luxusvillára, álomszép lakásokkal.

Itt, a XI. és XII. kerület határán, Farkasréttől pár lépésre, kötöttpályás közlekedéshez is közel, épül egy modern villaépület, mely exkluzív otthonokat kínál azoknak, akik Buda egyik legmenőbb környékén keresnek manapság igazán minőségi, vadonatúj lakást.

A Sasadi 176 társasházban mindössze 5 lakás található, ez a kis lakásszám pedig garantálja az ezen a szinten, ezen a környéken elvárható privát teret és kényelmet az igényes lakók számára. Az amúgy is igen kellemes környék mellett a modern villaépületet körülölelő, parkosított fákkal övezet kert biztosít kikapcsolódást helyben. A környéken pedig elképesztően sok a kikapcsolódási, bevásárlási, ügyintézési lehetőség. De jó iskolák, óvódák is akadnak erre szép számmal.

 A Sasadi 176 különlegessége, az exkluzív kialakításon túl, a csodás panoráma, melyet a lakók nappalijukban ülve is élvezhetnek. Az épület földszintjén elhelyezkedő két lakáshoz saját használatú kert is kapcsolódik, az első emeleti lakások nagy méretű erkéllyel, a második emeleti lakás pedig az óriás teraszon túl, privát tetőterasszal és saját jakuzzival is rendelkezik.

A lakáskínálatban egyébként 3-5 szobás lakások találhatóak, melyek egytől egyig magas minőségben épülnek. A fűtés a legmodernebb mennyezeti hűtő-fűtő rendszer, illetve padlófűtés kombinációjával történik, valamint háromrétegű hőszigetelt üvegezést kapnak a lakások.

A parkolásról a házhoz tartozó teremgarázs gondoskodik, melyből lifttel közelíthetik meg a lakók otthonukat.
Ajánljuk az igényes, minőségi otthont keresőknek, hiszen itt párok, családok vagy befektetők is megtalálhatják számításaikat.

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)