Így dekoráljunk kamasz szobát, hogy a tulajdonosának is tetszen, és a mi hajunk se álljon égnek tőle!

 

Mai cikkünkben 5 olyan ötletet gyűjtöttünk össze, ami mentén elindulhatunk megtervezni egy kamaszszobát, ami a gyereknek is tetszik majd, és számunkra is elviselhető összképet nyújt.

Kép forrása: flickr.com

Csináljunk tematikus szobát

Ehhez persze kell egy jó téma, ami lehetőleg nem a magazinok tiniszobáiban látott sport vagy zene köré épül. A kamaszok ugyanis szeretnek különbözni, és valami igazán egyedire vágynak, vonjuk be a gyereket is az ötletelésbe, lehet hogy neki lesz a legeredetibb ötlete.

Kép forrása: thesynergists.org

Szerezzünk be egy galériaágyat

A kamaszoknál nagyon menő a galériaágy, akkor is, ha nem kell a testvérükkel megosztaniuk a szobát, és az ágy alá nem egy másik ágy, hanem bármi más kerülhet. Mindenképp szerezzünk be egyet, nem fognak tiltakozni.

Kép forrása: patgoslee.info

Legyen benne egy titkos hely

A tiniknek fontos, hogy legyen egy titkos hely a szobájukban, ahol megőrizhetik a privát szférájukat, akkor is, ha benyit a szülő. Ez a hely kerülhet például az előbb már említett galériára is, vagy épp a galéria alatti részt is elfüggönyözhetjük erre a célra.

Még több képért kattintson a fotóra!

Ennek a győri családi háznak mindkét kamasz szobája galériaágyat kapott. Az egyik alatt egy kanapé található baldachinnal, ami alá el lehet bújni, a másik alatt egy hinta jelképezi a játékosságot.

Még több képért kattintson a fotóra!

A berendezésben legyen egy kis játékosság

Bármennyire is szeretnének felnőttnek látszani, azért még mindig gyerekek, és imádják a játékosságot.

Kép forrása: homedit.com

Azért ne feledkezzünk meg a tárolásról sem

A kamaszoknak rengeteg cuccuk van, gondoskodjunk megfelelő mennyiségű beépített vagy akár rejtett tárolóról is. Ennek a múcsonyi családi háznak a kamasz szobájában rengeteg tárolóhely van.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

© 2021 (v2.202102)