A természethez közel, Óbudán

Aki a természethez közel élne, annak messze a legjobb választás Óbuda. A III. kerület csodálatos zöld környezetében keres prémium otthont, annak nem szabad kihagynia ezt a különleges társasházat.

Óbuda Aranyhegyhez közeli kerületrésze manapság rengeteg új építésű lakás helyszíne, méghozzá közel a nagyon menő Római Parthoz.

Errefelé, az Aranyhegy klasszikus budai kertvárosi környezet: csendes és nyugodt. Mi több: egy nemrég felújított, kötött pályás vasúti megállótól is megközelíthető, számtalan kikapcsolódási lehetőséget is kínál az itt lakóknak.

Tehát az aktív pihenést kedvelőknek ez az észak-budai környék talán a lehető legjobb választás, hiszen a közelben található Római parton számtalan lehetőség nyílik.  Éttermek sora van itt és még sétálhatunk, biciklizhetünk, evezhetünk is a Dunán, vagy teniszezhetünk az akadémián.

A szomszédos Aranypatkó lovardában a tereplovaglás mellett oktatáson is részt vehetünk, ahol már 2-5 éves gyermekekkel is szívesen foglalkoznak.

Ezen a környéken épülnek a neves budapesti építésziroda által tervezett Héthalom Panoráma modern villaépület lakásai, gyönyörű természeti környezetben, mégis a belvárostól elérhető távolságra.

A Héthalom Panoráma modern villaépületében összesen 3 lakás kap helyet. A lakások mindegyike belső kétszintes és közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik.

Az épület Aranyhegy egyik déli lejtőjén épül, melynek egyik előnye, hogy lakásokhoz tartozó emeleti és földszinti teraszokról élvezhetjük a páratlan budai panorámát. Megcsodálhatjuk Aranyhegy színes kertvárosi környezetét, illetve a szomszédos Táborhegy domboldalát, egészen a Hármashatár-hegyig.

Emellett, a déli tájolásnak köszönhetően a lakásokat egész nap beragyogja a napfény, így reggeltől egészen késő délutánig természetes fényben úsznak a külső és belső terek egyaránt.

Az esztétikus és harmonikus külső mellett, a projekt magas műszaki tartalma is figyelemre méltó. Lakásonként egyedileg a levegő-hőszivattyús rendszer biztosítja a fűtés-hűtést, illetve a használati melegvizet, mely korszerű és energiatakarékos megoldást nyújt.

Az épület alatt teremgarázst alakítottak, ahol a 6 parkolóhelyen túl, 3 tároló helyiség is megtalálható.

A Héthalom Panoráma lakásai tökéletes otthon lehet azoknak a családoknak, pároknak, akik békés, szép természeti környezetben szeretnének élni és mindazoknak, akik a modern, minőségi megoldásokat keresik otthonuk kiválasztásakor.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

A béremelés mellé jár még egymillió forint prémium, emelt vakációs juttatás is - de ez sem volt elég a szakszervezetnek.

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Egy punkegyüttes képét használták fel a dollárbaloldalozó plakáthoz, Ön szerint fizettek érte?

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Az ügyészség részleteket közölt a Magyar Péter hangfelvétele kapcsán indult nyomozás állásáról.

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Jót tett a februári turisztikai statisztikának a szökőnap és a kellemes időjárás is. 

© 2024 (v2.202102)