Ahová magyar Mercivel érdemes menni: csodás, romantikus ház Kerekegyházán

A Daimler, illetve Mercedes gyártól, valamint Kecskemét városától kevesebb mint félórányira van egy vadregényes környezetben fekvő kis település. Innen hoztunk most egy gyönyörű, romantikus, mégis kitűnő minőségű házat, szép, nagy birtokkal. Kecskemét külvárosától 15, központjától pedig 20 percnyi autóútra található Kerekegyháza. A 2001-ben városi rangot nyert település már az Árpád-házi királyok korában lakott volt. Az ásatások itt egy majdnem kör alakú templom alapjait tártak fel, innen kapta a nevét a mai kisváros. Megközelítése az M5-ös autópályáról lehetséges, attól 16 km-re, Budapestről pedig 85 km-re fekszik.

A városka központjához közel, jól megközelíthető helyen található egy hatalmas birtok, rajta egy rusztikus, nádfeledes házzal. A telek közel fél hektáros méretű, így még egy kisebb gazdaság kialakítására is alkalmas lehet, jelenleg számtalan gyümölcsfa, szőlő és saját fúrt kút is van rajta.

A nádtetejű ház küllemét tekintve hagyományörző, ugyanakkor letisztult, és mégis újszerű a megjelenése. A ház háromszintes, melyből kettő a lakószint. A tágas cserépkályhás nappalin kívül összesen négy hálószoba, kettő fürdőszoba található benne. A lakóteret gyönyörű faburkolatokkal díszítették, mely egységesen a ház minden pontján visszaköszön.

A lakószintek alatt egy szép borospincét alakítottak ki, illetve több melléképület is tartozik az ingatlanhoz, úgy mint háromállásos istálló, műhely, kültéri grillező, valamint öt autó elhelyezésére alkalmas garázs.

Tökéletes választás azoknak, akik Kecskemét környékén keresnek idilli otthont, esetleg egy hétvégi házat, ahova időnként elvonulhatnak pihenni, vagy esetleg a falusi turizmusba fektetőknek, akik kis, meghitt panzió kialakításán gondolkodnak.

Fontos az is, hogy a közelben található a környék kedvelt szállodája, ahol színvonalas étterem, wellness és különböző lovas programok várják az odaérkezőket. Mindez pedig pár perc sétatávolságra a háztól.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A kormányzati portálra felkerültek a mohácsi Duna-híd megépítésére tett árajánlatok, és a Szijjártó Pétert megjachtoztató üzletember vállalkozása adta a legolcsóbbat.

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Három kerületben is indulhat a Tisza Párt, és a fővárosi közgyűlésbe is szeretne képviselőt küldeni

Az EU-tagság hatalmasat segített Szlovákiának, de van, amiben mi jobban állunk

Az EU-tagság hatalmasat segített Szlovákiának, de van, amiben mi jobban állunk

Az uniós tagság számos előnnyel jár, de számszerűsítésére viszonylag ritkán vállalkoznak. Északi szomszédunk esetében a hatást igen jelentősnek találták a pozsonyi jegybank kutatói.

Kijózanul, ha meglátja a forint árfolyamát!

Kijózanul, ha meglátja a forint árfolyamát!

A forint csütörtök reggelre erőre kapott a főbb devizákkal szemben a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

© 2024 (v2.202102)