Hajrá Ferencváros – itt épülnek a remek új lakások

Ferencváros: elképesztően jó közlekedés a szűken vett belvárosba, sok park és zöldfelület, rengeteg új társasház, minőségi, élhető környékek, elsőrangú környezet – ezeket kínálja tehát ma Ferencváros megújuló része. Érdemes erre új lakást keresni, hiszen a problémás, költözés előtt még milliókat felemésztő használt lakásoknál alig drágábbak ma az új építésűek.

Fiatalos, lendületes környékek, kitűnően lakható és/vagy kiadható lakások. Aki tehát megfizethető, de mégis igen jó környéket keres a belvároshoz közel, annak messze a legkézenfekvőbb szétnéznie Ferencvárosban. Innen nagyon hamar be lehet jutni a legtöbb nagy egyetemhez, elsőrangú a közlekedés a belváros irányába. Ráadásként pedig a szabadidő eltöltésére is megannyi lehetőség van: sok a park és a zöldfelület. Az sem utolsó szempont, hogy – mint említettük – rengeteg új társasház van, így a környék több, mint élhető.

Itt tehát az új építések és a felújított házak egymást érik. Közel a 3-as metró, a Lurdy ház és a körút is a 4-6-os villamosokkal.
Errefelé találjuk a Ferencváros Residence társasházat, amelynek lakásai 2020-ban is igen kedvező áron vásárolhatók meg! Két szobás otthonok már 813-829 ezer forintos négyzetméterártól szerepelnek a kínálatban, az átadás pedig jövő tavasszal várható.

Az építkezés is jól áll: a munkák januárban folytatódtak a toronydaru felállításával és az alapozási munkálatokkal, így az építkezés jelenleg is gőzerővel zajlik!

Aki pedig most köti le lakását, annak továbbra is él az – a tavaly kezdett – értékesítési akció, miszerint 3 évig a lakások beruházója fizeti a fűtésszámlát!

Akik erre keresnek új otthont, azoknak fontos tudniuk, hogy a Nemzetvédelmi Egyetem új Campusának és többek közt az Orvosi és a Közgazdasági egyetemek közelsége sem mellékes.

A legmodernebb eszközökkel, a modern, fiatal, vagy fiatalos lakók elvárásainak megfelelően készül az épület, ahol egyszerre lesz jelen a családias, meghitt környezet és a belváros közelsége.

Az otthonokba természetesen ebben a minőségi kategóriában már a legszebb, tartós burkolatok és szaniterek választhatók igény szerint. Emellett a ház a legmagasabb műszaki tartalommal készül: modern hűtő-fűtő hőszivattyúval, amely -30 fokban is tökéletesen teljesít, nyáron pedig kellemesre hűt, így a külön, méregdrága a klímaberendezést sem kell beszereltetni.

Fontos az is, hogy az új társasháztól nem csak a város központja van közel, de a Duna part is csak pár perc sétatávolságra van. Közelben a 2-es, 24-es, 51-es villamos, a 23-as busz, és két megállónyira van a 3-as metró.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

A kegyelmi botrányba belebukó köztársasági elnöknek így is jár ez-az.

© 2024 (v2.202102)