Szupermodern, zöld otthonok dunai panorámával

Idén adják át Budapest egyik legkülönlegesebb társasházát, a Hajnal Zsolt Ybl-díjas építész által tervezett Metrodom Panoráma lakóparkot. Az igényes okos otthonok révén e különleges szolgáltatásokat nyújtó lakópark a hazai ingatlanfejlesztés élvonalát képviseli.

A Metrodom Panoráma lakópark Budapest északi régiójában található, amely a környék egyik legkiemelkedőbb fejlesztése. A 17 emeletes tornyaival 55 méterre a város fölé magasodó Metrodom Panoráma lakópark jelentősen meghatározza Újpest-Központ látképét. A társasház otthonai páratlan panorámát kínálnak a lakóknak a Dunára és a városra egyaránt. A kitűnő lokációnak köszönhetően könnyen elérhető Váci úti irodafolyosó, illetve annak vonzáskörzete, és a belvárosba való bejutás sem okoz különösebb gondot.

Az újonnan épülő lakópark szervesen kapcsolja össze a vertikális hatást keltő toronyépületeket az élő növényzettel. A Metrodom Panoráma nem mindennapi megjelenését az erkélyekre telepített 170 darab fa és az erkélyek vonalában mintegy tízezer (!) elültetett növény adja, amelyek a ligetszerű parkokkal kiegészülve egyfajta “függőleges erdő” hatását keltik.

A Metrodom Panoráma kínálatában egyaránt megtalálhatók garzonlakások, kisebb alapterülettel rendelkező otthonok, és tágas, panorámás apartmanok, akár nagyobb családok részére is. A Metrodom lakásaiban található okosotthon rendszer a mindennapok megkönnyítését hivatott szolgálni, és nem utolsó sorban energiatakarékos megoldások jellemzik.

A társasház környezete remek kikapcsolódási lehetőségeket rejt magában, ugyanis az autós közlekedéstől elzárt sétálótér elvonulásra alkalmas miniparkokat, zöld növényzettel dúsított ligeteket rejtenek magukban. A téren található üzletek hangulatos kávézót, cukrászdát, éttermet és fitnesztermet rejtenek magukban. A Metrodom Panoráma minden épületében elegáns lobby található, amelyekben 0-24 órás portaszolgálat lesz, a lakópark zavartalan életének működését biztosítva.

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Egy év kellett hozzá, de hivatalosan is a Kreml mellé költözött vissza Budapestről a Nemzetközi Beruházási Bank.

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

© 2024 (v2.202102)