Közelít a tavasz, most érdemes belvároshoz közeli lakásba fektetni

A tavasz közeledtével egyre fogynak majd a jó helyen lévő új lakások, hiszen a belvároshoz közeli új otthonokat továbbra is rengeteg bérlő keresi, nem is rossz áron. De lakni sem utolsó egy olyan épület, ahonnan a Körútra könnyedén elsétálhatunk és minden elképzelhető intézmény, bolt és szórakozási, kikapcsolódási lehetőség közel van. Egyszobás, vadonatúj lakás akad itt már 30,99 millió forintért is!

Amit most mutatunk, ott ráadásul az árképzés sem elrugaszkodott, pedig ez esetben még a környék legtrendibb városrésze, a Corvin Negyed is közel van. És nem árt tudni, mind kevéssé akad minőségi, színvonalas kínálat a belváros környékén.
Nem árt tehát tudni: már Budapest egyik legtrendibb, legnépszerűbb környéke lett a Corvin Negyed. E városrésztől pár lépésnyire kínál színvonalas lakásokat egy Baross utcában épülő társasház.

Ebben most már a lakások mintegy fele gazdára talált, de még több mint húsz közül lehet válogatni. Ám nem csak a családosok vagy az első lakásukat keresők, hanem a bérbeadáson gondolkodók is megtalálhatják itt a számításukat. Már csak azért is, mert megszámlálhatatlan egyetem és főiskola van itt, csupán néhány buszmegállónyira.

Például a SOTE, az ELTE Bölcsész és Jogi karjai, a Közgáz. De mindössze 2-3 perc sétára(!) van a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Kara, a Óbudai Egyetem Kandó Kálmán elektromérnöki kara, vagy a Wesley János Lelkészképző Főiskola is. Ha ez nem lenne elég, akkor a Corvin Negyedben lévő Nokia Skypark irodaháza (alábbi képünkön) is pár percnyi sétára van innen – azaz a kiadással sem lehet gond!

Nokia Skypark Budapest

Szerencsére a lakások műszaki és esztétikai értelemben is a kor elvárásainak teljes körűen megfelelnek. Azaz például igencsak pénztárca-barátok, mert a hűtés és fűtés terheit a legmodernebb hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszer csökkenti látványosan. Emellett a parkosított belső kert is szép lesz.

És ne feledjük: az emlegetett Corvin Negyed és a körút közelsége egyúttal azt eredményezi, hogy a ház környékén üzletek megszámlálhatatlan sora van, többnyire egy télen-nyáron ideális, méghozzá egy fedett bevásárlóközpontban. E mellett ott éttermek, kávézók szép számmal találhatók, ahogy a nem túl távoli utcákban, tereken is.

Mindemellett még a közlekedés is kiváló: metróval vagy a villámgyors kötött pályás 4-6-os villamosokkal is bárhová eljuthatunk a város belső részén, akár 10-15 perc alatt is, akár biciklivel, rollerrel is. Az autósok életét pedig nagyban könnyíti az épület mélygarázsa és a lakóknak járó további lehetséges parkolási kedvezmények. Miközben a biztonságról a főváros egyik legkiterjedtebb térfigyelő kamera hálózata gondoskodik.

A cikk megjelenését a Baross Társasház értékesítője támogatta.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Csődtömegnek tűnik a kormány egyik ikonikus rendszere

Csődtömegnek tűnik a kormány egyik ikonikus rendszere

Szenvednek a tankerületek.

Újabb méretes támogatást kaphatnak az ukránok, erre jutottak az oroszok, beteg lehet a csecsen hadúr

Újabb méretes támogatást kaphatnak az ukránok, erre jutottak az oroszok, beteg lehet a csecsen hadúr

Nagy-Britannia újabb támogatást ígért Ukrajnának.

Tett egy apró lépést a forint

Tett egy apró lépést a forint

Olcsóbb lett az euró és a dollár. 

© 2024 (v2.202102)