Felújítandó lakások jó áron, jó környékeken, remek közlekedésnél

Felújítandó vagy költözhető? A lakáskeresés során kevesen vannak abban a szerencsés helyzetben, hogy olyan helyen és olyan kész, hibátlan lakást vásárolhatnak, amilyet szeretnének. 

A legtöbben rákényszerülnek arra, hogy valamiről lemondjanak. Ilyenkor az a legjobb megoldás, ha az ingatlan azon tulajdonságaihoz ragaszkodunk, amiken nem tudunk változtatni, mint az elhelyezkedés. Ha viszont így közelítjük meg a lakáskeresést, érdemes a felújítandó lakások között keresgélni. Ezek ugyanis sokkalta jobb áron elérhetők, és egy kis ügyességgel milliókkal olcsóbban lehet egy, a saját ízlésünk szerint felújított, végül sokkalta értékesebb, akár milliós négyzetméter-árakat is megérő lakásunk.

Az első lakás Ferencváros igen frekventált részén, a Hév, a 2-es, a 4-es és a 6-os villamos, valamint számos buszjárat megállója közelében helyezkedik el. Jó választás azoknak, akik tágas, családi otthont keresnek, a lakásban ugyanis 2+1 félszoba található. De befektetőknek is ideális, mert a 81 nm-es alapterületből két kisebb, mégis elegáns, mini luxuslakás is kialakítható, és a mai piacon a nm ár is eléggé barátinak mondható.

Hasonló méretű a következő XII. kerületi lakás is, mely 80 négyzetméteres és három szobával rendelkezik. Innen a MOM Park csupán 5 perc séta, a közelben pedig a számos busz és villamos jár.

A XIII. kerületi Lehel utcából hoztuk az alábbi két szobás lakást, mely a Lehel piactól és a Westendtől pár perc távolságra van, így metró és villamos is található a közelben.

XI. kerület frekventált részén található az alábbi 2 szobás, 54 négyzetméteres lakás. Innen a Móricz Zsigmond körtér 5 perc, ahol elérhető az M4-es metró, számos villamos, és buszjárat.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)