Ferencvárosból hoztuk a hét legszebbjeit

Heti legszebbjeink kiválasztásához ezúttal a IX. kerületet vettük nagyító alá, és nem is kellett sokáig keresgélnünk. Gyönyörű lakásokat hoztunk Ferencvárosból.

Sok szép lakást hoztunk ezúttal Ferencvárosból. Ez a hely manapság az egyik legélhetőbb kerületnek számít. Sok errefelé az új építésű, de megújult parkokkal és jó közlekedési lehetőségekkel is várja azokat, akik a belvároshoz közel azonban annál jóval nyugodtabb környéken keresnek lakást.

Az első lakás a SOTE, illetve a Nagyvárad tér és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem vonzáskörzetében helyezkedik el. A felújított lakásban tágas nappali, konyha, 2 hálószoba, valamint két fürdőszoba található, sőt még egy 8 négyzetméteres erkély is kapcsolódik hozzá.

A Boráros tér melletti Ipar utcában, a Duna-parthoz közel található a következő 47 négyzetméteres, másfél szobás lakás, mely lakberendező segítségével nyerte el mai formáját.

A Nagyváradtérhez közel találtuk ezt a 49 négyzetméteres, harmadik emeleti lakást, melyben egy nagyobb baráti társaság számára is kényelmes nappali, konyha, valamint hálószoba és fürdőszoba található. A lakást tavaly nyáron teljeskörűen felújították, mind műszakilag, mind esztétikailag.

Végül megmutatjuk ezt a Bakáts téri felújított, 39 négyzetméteres lakást. A praktikus elosztásnak köszönhetően a lakás rendkívül kényelmes, tágas, melyben gardróbos hálószoba, konyha, nappali és hangulatos fürdőszoba található.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

© 2024 (v2.202102)