Ilyen klassz helyen lévő lakásokat bérlehetünk (és vehetünk) Budán

Sok szép lakások közül válogathat, aki bérelne. Persze egy jó helyen – például Budán – lévő, igényes lakásnak el is kérik az árát, főleg manapság, amikor már egy egészen kicsi és egyszerű albérletekért is mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Ezúttal azonban nem ilyen, hanem igényes, hosszú távon is élhető otthonokat kerestünk, méghozzá Budán, az elegánsabb részeken.
Egy lakás ára természetesen sok mindentől függ, nincs ez másképp az albérletek piacán sem. Ha hosszútávra tervezünk érdemes jó környéket választani. Most olyan kiadó lakásokat mutatunk Budáról, melyek minden szempontból kiemelkedők. De a végére tartogattunk egy eladó otthont is, annak, aki hitelképes, mivel ilyen esetben érdemes megfontolni bérlés helyett a vásárlást is. Mert aki jó helyen keres, az sokszor tehetősebb, tehát könnyen lehet, hogy hitelt is kapna.

Elsőként ezt a fiatalosan felújított, bútorozott, gépesített, napfényes, 2 különálló szobából álló, a környéken jó áron kínált első emeleti lakást nézzük. Az otthon teljes felújításon esett át 2 éve, tavaly pedig a ház kapott szigetelést. Ez egy barátságos lakás, kiváló közlekedéssel, csendes utcában.

A következő lakás a XII. kerületben található, közel a Mom Parkhoz. A 1+1 félszobás lakás frissen felújítva, gépesítve, igényes berendezéssel és bútorokkal várja az új lakót.

Az alábbi gyönyörűen berendezett luxuslakás a II. kerületi Józsefhegyi úton található, méghozzá a Szemlőhegy Liget lakóparkban.
A lakás két szobával rendelkezik, valamint kapcsolódik hozzá terasz is.

Válogatásunkat egy rózsadombi lakással zárjuk, ami a József-hegyi kilátó és a Vérhalom tér közelében helyezkedik el. A 87 négyzetméteres, bútorozott, gépesített lakásban 3 szoba található, illetve dupla terasszal rendelkezik. A néhány éve épült társasházhoz közös használatú parkosított kert tartozik.

 

És akkor jöjjön e cikkünk kakukktojása, egy kitűnő helyen lévő lakás, mely új tulajdonost keres. Ez az otthon a Margit híd közelében van, nagyon jó helyen és kitűnő infrastruktúrával megáldott környéken. Az 5. emeleti világos egy szobás, de galériás lakás keres gazdát. A 5,5 nm-es fekvő galéria jól betölti a háló funkcióját és a környék presztízséhez és a mai piaci folyamatokhoz képest az ár sem elrugaszkodott.

 


© 2021 (v2.202102)