Elképesztően szép luxuslakások a pesti belvárosból

Egy nagypolgári, elegáns lakás az V. kerületben olyan luxus, amit ma már csak nagyon kevesen engedhetnek meg maguknak. Igaz tényleg gyönyörű lakásokat lehet kapni erre. Mutatunk is pár lehetőséget a belvárosból annak, aki egy ilyen ingatlanra vágyik, vagy csak szívesen nézeget elegáns luxus otthonokat.

Mai válogatásunkban gyönyörű luxuslakásokat hoztunk a belvárosból. Ezek a lakások nem csak kialakításukban, hanem elhelyezkedésükben is első osztályúak.

Válogatásunk első luxus lakása a Petőfi Sándor utcában található, gyönyörű világos nappalival és 3 hálószobával rendelkezik. A lakásban látható bútorok és dekorációk igény esetén megvásárolhatók.

Az alábbi luxus rezidencia a Parlament közelében, a Nagy Ignác utcában található. Ezt a lakást nem csak megvásárolni lehet, igény szerint bérlésre is van lehetőség. Az exkluzív lakás 130 négyzetméteres, természetesen kizárólag prémium kategóriás anyagokat használtak felújításakor, melyet belsőépítész végzett. A cél a nagypolgári hangulat, a régi stílusjegyek valamint a luxus harmóniájának megőrzése, illetve megteremtése volt, mindez már a mai kor elvárásainak megfelelően.

A Vígszínházzal szemben is vehetünk lakást, méghozzá nem is akármilyet! A Honvéd utca egy impozáns épületében található a következő 105 négyzetméteres lakás. Az ingatlant teljesen felújították, így egy szinte új 3 szobás luxuslakásba költözhet a leendő tulajdonos.

Páratlan elhelyezkedéssel bír a következő lakás is, mely a Kossuth Lajos utcában található. A luxuslakás amerikai konyhás nappalival, nagyméretű hálószobával, vendégszobával, valamint – ahogy a luxustól a többség elvárja – két fürdőszobával rendelkezik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Nőtt a drága kabriók iránti kereslet. A tavalyhoz képest fiatalabb és drágább modelleket keresnek a portálon.

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

És egyre rövidebb időt lennének képesek átvészelni, ha elvesztenék állásukat- derül ki a BNP Paribas Cardif Biztosító és a Medián legfrissebb, első negyedéves közös kutatásából.

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Nagy riadalmat okoztak a 2022-ben elszálló nemzetközi gáz- és áramárak Magyarországon, de a népszámlálási adatok szerint a háztartások harmadában fával fűtenek.

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A kormányzati portálra felkerültek a mohácsi Duna-híd megépítésére tett árajánlatok, és a Szijjártó Pétert megjachtoztató üzletember vállalkozása adta a legolcsóbbat.

© 2024 (v2.202102)