Luxus a hegyen, elegáns villaparkban

Óbuda zöld részét azért kedveljük, mert nemcsak a természet közelségét, hanem egyúttal a kitűnő panorámát is lehet innen élvezni – kész luxus ez a hely. Az utóbbi időszak leglátványosabban beépülő, igazán felkapott környéke lett a Táborhegy, a Testvérhegy környéke; innen hoztunk most – egy luxus villaparkból – modern, új otthonokat.

Óbudán a Táborhegy és a Testvérhegy nem csak az említett rengeteg zöldfelületet és panorámát kínálja, hanem jó közlekedési kapcsolatokat a Bécsi út közelsége és a megújult Aranyvölgy vasúti megálló révén.

A környék dombjai Észak-Budai viszonylatban már-már hegyeknek számítanak, igazán vadregényes, mégis elegáns hangulatot kínálva. Aki errefelé nézelődik ráadásul nem csak különleges természeti környezetet élvezhet, hanem az igen nívós budai lakó-környéket is megkapja „bónuszként”. E mellett bevásárlóközpont is van innen egy ugrásra, de a Bécsi út-Vörösvári út közlekedési csomópont sincsen messze, aminek közelében piac, éttermek, számos áruház (Eurocenter) van, és az 1-es, 17-es, 19-es és 41-es villamosok végállomása, valamint számos buszjárat megállóhelye.

A legmenőbb, modern és elegáns luxus kínálatot átnézve mi is belebukkantunk errefelé egy igazán egyedi villaparkba az Erdőalja úton, a Táborhegy városrész északi csücskétől pár lépésre, a mesés Erdőalja úton, mégpedig a 85-ös szám alatt.

Itt egy nagyon magas minőségi színvonalat képviselő, csak pár lakásos házakból álló villapark épül; méghozzá egy természetvédelmi terület mellett, közel az emlegetett Bécsi-Vörösvári úti csomóponthoz.

A lakások egészen egyediek: óriási üvegfelületek, amely mögött dombokra, illetve a városra néző kilátás fogadja a lakókat. Itt a valóságban is luxus színvonalat képviselő, hatalmas tágas belső terekkel váró otthonokról van szó, igen tágas teraszokkal. Itt pedig a panoráma mellett a csend és a jó levegő is körülfog bennünket. Az uralkodó szélirány pedig északi, észak-nyugati, ami azt jelenti, hogy erre mindig friss marad a levegő…

Ráadásul az építkezés is lassan a végéhez ér. A luxusotthonok pedig a nappali mellett egy, két vagy akár 3 szobát kínálnak. A háromszintes épületek második emeletén (a lift az alagsori garázsból indul) egy-egy penthouse lesz, 84 négyzetméteren, plusz garázzsal, és egy-egy elképesztő, több lakásnyi méretű, közel 125 négyzetméteres terasszal!

A villapark épületei is levegősen, egy óriási telken, mégis intim környezetben lesznek. Ha luxus-lakóparki környezetben, azaz nem zsúfolt és modern helyen, de mégis közel a városhoz laknak, akkor érdemes most azonnal megnézni ezt a helyszínt.

A cikk megjelenését az EA.85 villapark értékesítője támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)